Γιώργος Καραϊβάζ: Τα στοιχεία που “καίνε” για την δολοφονία τους δύο προφυλακισμένους

Νέα στοιχεία και πιο συγκεκριμένα μία ατζέντα φαίνεται πως… καίει τους δύο προφυλακισμένους για την την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, το 2021.

Τα δύο αδέλφια αρνούνται κάθε εμπλοκή τους στην υπόθεση δολοφονίας του δημοσιογράφου. Ωστόσο, ένα νέο στοιχείο που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές αρχές, φαίνεται πως αποκαλύπτει την προσπάθειά τους να δημιουργήσουν άλλοθι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το OPEN, πρόκειται για την ατζέντα της επιχείρησης ενός εκ των δύο προφυλακισθέντων για την δολοφονία του δημοσιογράφου. Εκεί έγραφαν το πρόγραμμα και τις εργασίες που έπρεπε να κάνει η εταιρεία καθαρισμού, την οποία επικαλέστηκε ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων, ισχυριζόμενος ότι αυτός ήταν ο λόγος που στις 8 και 9 Απριλίου (δηλαδή την παραμονή και ανήμερα που δολοφονήθηκε ο Γιώργος Καραϊβάζ) βρισκόταν στον Άλιμο.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, στην ατζέντα υπάρχει η εξής σημείωση: «8/4/2021 φυλλάδια». Πρόκειται για την προηγούμενη ημέρα της δολοφονίας του δημοσιογράφου. Το σημαντικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη σημείωση γράφτηκε με διαφορετικό στυλό από τις προηγούμενες, όπως διαπίστωσαν οι αρχές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Οι αστυνομικοί κρίνουν ότι πρόκειται για ακόμη μία προσπάθεια δημιουργίας άλλοθι του προφυλακισμένου για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Ποιοι βρίσκονται στο «μικροσκόπιο»

Στο μεταξύ, σχετικά με τον δεύτερο προφυλακισμένο, ερωτήθηκε πολλές φορές αν γνωρίζει κάποιον από τα τρία άτομα που βρίσκονται πλέον στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών αρχών. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως παραδέχθηκε ότι γνωρίζει τον έναν και αποκάλυψε ότι είναι συνέταιροι.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν, δεν αποκλείεται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης για τα τρία αυτά άτομα τις επόμενες ημέρες.

Exit mobile version
%%footer%%