Γιώργος Κυπαρίσσης: “Φοβήθηκα ότι μπορεί να μην ξαναδώ τα παιδιά μου”

Κυπαρίσσης

Συγκλονίζει ο επιχειρηματίας που έπεσε θύμα απαγωγής

O Γιώργος Κυπαρίσσης, ο επιχειρηματίας που κρατήθηκε όμηρος από τους απαγωγείς του για περισσότερους από δύο μήνες περιγράφει τις στιγμές τρόμου που έζησε.

Όπως είπε, αυτό που τον κράτησε ζωντανό ήταν τα παιδιά του, τα οποία χαρακτήρισε ως την “αχίλλειον πτέρνα του”. “Φοβήθηκα ότι μπορεί να μην τα ξαναδώ”, δήλωσε στο STAR. Η φωνή του σπάει και τα μάτια του γεμίζουν δάκρυα. Τα συναισθήματά του παραδέχθηκε ότι είναι περίεργα, καθώς ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι ο εφιάλτης που βίωσε τελείωσε οριστικά.

“Ήταν πίσω μου ένα τζιπάκι μαύρο σαν αυτά που έχει η ΟΠΚΕ, κατέβηκαν κάτω, ένας είχε έναν φακό, με γύρισαν μου έβαλαν χειροπέδες. Λέω “τι συμβαίνει”, μου λέει ‘μην μιλάς”. Μου έβαλαν μια κουκούλα, ήρθε ένα βανάκι με πέταξαν μέσα, πήγα να κουνηθώ και μου έσκασαν κάτι μπουνιές”

Στη συνέχεια τον μετέφεραν σε ένα δωμάτιο, όπου επικοινωνούσε με τους απαγωγείς του μόνο για το φαγητό του. “Χτυπούσα την πόρτα, Φορούσα μια κουκούλα την οποία δεν έβγαζα ποτέ. Και από εκεί και πέρα έμπαινε μέσα ο άνθρωπος και μου έφερναν νερό και φαγητό. Λογικά μέσα στο δωμάτιο θα πρέπει να υπήρχε κάμερα” ανέφερε.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Πατέρας και γιος καλλιεργούσαν κάνναβη μέσα στο σπίτι τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι απαγωγείς τον ενημέρωσαν για το ύψος των λύτρων που ζήτησαν από την οικογένεια του για να τον αφήσουν ελεύθερο, ενώ η διαπραγμάτευση κράτησε εβδομάδες.

Ο επιχειρηματίας διαψεύδει τα όσα ακούστηκαν ότι χρωστούσε χρήματα και ότι αυτό συνδέεται με την απαγωγή του. “Δουλεύουμε με τον αδελφό μου από 20 χρονών. Είμαι καθαρός στις συναλλαγές μου” είπε.

Τελικά τα λύτρα παραδόθηκαν και ήταν σαφώς λιγότερα από το ποσό που είχαν ζητήσει, αλλά τελικά οι απαγωγείς τον άφησαν ελεύθερο σε μια ερημική περιοχή στο Τατόι.

“Φοβόμουν ότι θα με σκοτώσουν εκεί που με πήγαν. Μου λέει τότε ο ένας από αυτούς “σκύψε κάτω, μου έβγαλε την ταινία, μου λέει μην κοιτάξεις και μέτρα μέχρι το 50”. Τους ευχαριστώ που δεν με σκότωσαν” συμπλήρωσε, εκφράζοντας ταυτόχρονα την ανακούφισή του που επέστρεψε σώος στην οικογένειά του.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *