Γιώργος Κυπαρίσσης: Στη φυλακή οι συλληφθέντες για την απαγωγή του επιχειρηματία

Νικηφόρος Δράμας φυλακές νικηφόρου δράμα δήμος παρανεστίου

Αναζητούνται ακόμη  τρία άτομα

Μετά και την απολογία τους, προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο άνδρες και η μία γυναίκα που κατηγορούνται για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες παραδέχτηκαν την συμμετοχή τους ενώ η γυναίκα αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε γνώση για την απαγωγή.

Αναζητούνται ακόμη τρία άτομα

Ακόμη τρία άτομα αναζητούν οι Αρχές για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν στη διάθεσή τους στοιχεία, από τα οποία προκύπτει η συμμετοχή τους στην υπόθεση, στην οποία εκτιμάται πως είχαν περιφερειακό ρόλο. Τα βασικά μέλη της συμμορίας ήταν οι τρεις συλληφθέντες που θα οδηγηθούν στη φυλακή. Μεταξύ αυτών, και το αρχηγικό στέλεχος της ομάδας. Πρόκειται για τον 34χρονο που οργάνωσε και την απαγωγή.

Ο 34χρονος, που φέρεται ως εγκέφαλος της απαγωγής, είχε αποφυλακιστεί πριν από δύο χρόνια και ισχυρίστηκε ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και για τον λόγο αυτόν σχεδίασε την απαγωγή του επιχειρηματία, Γιώργου Κυπαρίσση. Οι τρεις δράστες ανέφεραν ότι δεν γνώριζαν προσωπικά τον επιχειρηματία, αλλά είχαν πληροφορίες για την οικονομική του επιφάνεια, καθώς έμεναν στην περιοχή όπου έχει την επιχείρησή του. Τον στοχοποίησαν μελετώντας τις αναρτήσεις του στα social media, αφού έβλεπαν τον τρόπο ζωής του και γνώριζαν πως έχει χρήματα.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω αναρμοδιότητας του δικαστηρίου

Εκτός από τον 34χρονο, συνελήφθη μια 39χρονη και ο 41χρονος σύζυγός της. Η 39χρονη έχει μαγαζί με ρούχα στα δυτικά προάστια. Φέρεται να συμμετείχε στην παρακολούθηση που είχε γίνει πριν από την απαγωγή και να έβρισκε τα κινητά τηλέφωνα μιας χρήσης με τα οποία πραγματοποιήθηκαν οι επικοινωνίες με την οικογένεια για τις διαπραγματεύσεις.

Όπως προέκυψε, οι δύο άνδρες τυγχάνουν σεσημασμένοι καθώς έχουν κατηγορηθεί κατά περίπτωση, στο παρελθόν για πληθώρα αδικημάτων, όπως συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση-συμμορία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, κλοπή και ληστεία. Μεταξύ άλλων είχαν κατηγορηθεί για ανατινάξεις ΑΤΜ τραπεζών.

Πηγή: enikos.gr