Γλυφάδα: Γνωστός Dj ξυλοκόπησε σε πάρτι την πρώην σύντροφο του

Θεσσαλονίκη πρόστιμα

Επιτέθηκε και στον νυν σύντροφο της κοπέλας

Βίαιο επεισόδιο προκάλεσε γνωστός Dj της Αθήνας σε μαγαζί στη Γλυφάδα, όταν ξυλοκόπησε άγρια την πρώην σύντροφο του και επιτέθηκε στον σύντροφο της, επειδή τους είδε εκεί.

Η επίθεση από τον μαινόμενο Dj που δέχθηκε το μοντέλο με έδρα το Λονδίνο και διεθνή καριέρα, έγινε με αφορμή το ξέσπασμα ζήλιας του, καθώς είχαν σχέση επτά χρόνων, αλλά χώρισαν όπως η ίδια δήλωσε, εξαιτίας της βίαιης και κακοποιητικής συμπεριφοράς του απέναντι της.

Το απίστευτο συμβάν, σημειώθηκε λίγο μετά τις 03:30 το ξημέρωμα της Κυριακής. Ο 40χρονος dj ο οποίος έχει παίξει σε μεγάλα clubs της Αθήνας και της Μυκόνου, βρέθηκε στο γνωστό κέντρο της Γλυφάδας. Εκεί, διασκέδαζε και το νεαρό μοντέλο που έχει συμμετάσχει στα catwalks διεθνών οίκων μόδας. Στο πλευρό της, ο νυν σύντροφος διοργανωτής πάρτι, τον οποίο ο dj τον γνώριζε. Μάλιστα, πληροφορίες λένε πως ήταν φίλος του. Ξαφνικά, τους πλησίασε τα αίματα άναψαν και τότε ο 40χρονος, όρμησε στην κοπέλα και άρχισε να τη δέρνει ανελέητα.

Σε τέτοιο βαθμό που όταν έφθασε στο Τμήμα της Γλυφάδας το μοντέλο, είχε αίματα στο πρόσωπο και στο στόμα και ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια. Μάλιστα, έδειχνε και κάποια υβριστικά μηνύματα που είχε λάβει από τον dj και φωτογραφίες που την έδειχναν χτυπημένη. Στη συνέχεια οι δυο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια. Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και τότε ο 40χρονος δαγκώνει το αυτί του διοργανωτή σε σημείο που λίγο έλειψε να του κόψει κομμάτι.

Διαβάστε επίσης  Μαθητές από την Αλεξάνδρεια επιτέθηκαν σε αστυνομικούς σε σχολική εκδρομή

*Φωτογραφία αρχείου

Πηγή: protothema.gr