Γλυκά Νερά: Αθωώθηκε ο Σταύρος Μπαλάσκας για τις δηλώσεις για τον συζυγοκτόνο

Στην υπηρεσία του επιστρέφει ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει για τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος δολοφόνησε την 20χρονη Καρολάιν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας σε δήλωσή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, είχε χαρακτηρίσει τον συζυγοκτόνο «βλάκα» γιατί όπως υποστήριξε «αν έπαιρνε τηλέφωνο της αστυνομία μετά το φόνο και έλεγε ότι το έκανα εν βρασμώ ψυχής θα πήγαινε το πολύ 4 χρόνια φυλακή» και είχε προσθέσει «αν δεν ήταν βλάκας σε 4 χρόνια θα ήταν έξω».

Οι δηλώσεις του αυτές είχαν προκαλέσει κύμα αντιδράσεων. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον κατηγόρησαν για «οδηγίες και συμβουλές» σε δολοφόνους, με τον ίδιο να τονίζει ότι παρερμηνεύτηκε η δήλωσή του, ενώ ζήτησε και συγγνώμη.

Μετά τη διενέργεια της προκαταρκτικής έρευνας για το εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της διέγερσης σε διάπραξη αδικήματος ο Σταύρος Μπαλάσκας κρίθηκε «αθώος» και έτσι η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

Την αθώωσή του έκανε ο ίδιος γνωστή με ανάρτησή του στο διαδίκτυο:

«Φίλες, φίλοι… Είχα πει πως έχω και ταπεινά θα έχω για πάντα εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη η οποία με αθώωσε. Το δε πενταμελές αρμόδιο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΛ.ΑΣ. εχτές δίκασε και απέρριψε με τη σειρά του τις ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ εις βάρος μου από μερίδα του τύπου για τις δηλώσεις μου στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA για τον φονιά πιλότο της άτυχης ΚΑΡΟΛΑΪΝ στα ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ.

Με απάλλαξε αθωώνοντάς με και αυτό με την σειρά του πανηγυρικά. Ευχαριστώ όσους στάθηκαν δίπλα μου στις πραγματικά δύσκολες στιγμές της άδικης δίωξης με την εκτόξευση λάσπης και την πρόσκαιρη διαθεσιμότητα. Κανονικά στην υπηρεσία μου, το περιπολικό μου και τους συντρόφους μου χαμηλόβαθμους μάχιμους αστυνομικούς της ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ.

ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ Σταύρος

μέλος Δ.Σ. ΠΟΑΣΥ».

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *