Γλυκά Νερά: Οι αλλαγές στο μνήμα της αδικοχαμένης Καρολάιν

Γλυκά Νερά

Τι ζήτησε η οικογένεια της

Η οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της στα Γλυκά Νερά, αποφάσισε να να κάνει κάποιες αλλαγές στο μνήμα της πολυαγαπημένης της.

Γλυκά Νερά: Ο άνθρωπος που κατασκεύασε το μνήμα της 20χρονης κοπέλας που «χάθηκε» δήλωσε πως η μητέρα της έσπασε την προηγούμενη επιγραφή και απαίτησε να γραφτεί κάτι άλλο, όπως επίσης να αλλαχτεί και η φωτογραφία που υπήρχε στο μνήμα.

Όλα αυτά έγιναν επειδή την επιγραφή είχε διαλέξει ο Μπάμπης και πάνω της υπήρχε και η λέξη «σύζυγος», η οποία έχει πια αφαιρεθεί και αντικατασταθεί από την φράση «Στην πολυαγαπημένη μας μητέρα και κόρη…». Η φωτογραφία είχε επιλεχθεί από την οικογένεια του Μπάμπη, η οποία είχε πληρώσει και τα πάντα για το μνήμα της Καρολάιν.

Υπενθυμίζεται πως η οικογένεια της Καρολάιν έχει αναλάβει την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας, η οποία έχασε την μητέρα της πριν συμπληρώσει τον πρώτο χρόνο της ζωής της.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στην Αλόννησο, βρίσκεται αυτή την περίοδο και η οικογένεια του πιλότου η οποία έχει το δικαίωμα να επισκέπτεται το παιδάκι πέντε φορές το μήνα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *