Γλυκά Νερά: «Ουδέποτε δήλωσα ότι η Καρολάιν είχε ναρκισσιστική διαταραχή»

Γλυκά Νερά

Διέψευσε όσα ισχυρίζεται στην απολογία του ο γυναικοκτόνος

Με επίσημη δήλωση της η σύμβουλος ψυχικής υγείας της αδικοχαμένης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, διαψεύδει το σχετικό μέρος της απολογίας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, αρνούμενη ότι έχει αναφέρει πως η κοπέλα είχε ναρκισσιστική διαταραχή.

Γλυκά Νερά: Συγκεκριμένα χθες (17/3) στην εκπομπή Super Κατερίνα παίχτηκε ένα μέρος της απολογίας του στην οποία ο πιλότος ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Επίσης η ψυχολόγος είχε πει ότι η σύζυγός μου έπασχε από ναρκισσιστική διαταραχή με κάποια στοιχεία κατάθλιψης».

Η κ. Μυλωνοπούλου δήλωσε ότι αν είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο θα το είχε πει ενώπιων των προανακριτικών και ανακριτικών Αρχών.

Η δήλωσή της:

«Η υπογράφουσα δικηγόρος Σταματία Μάρκου ως πληρεξούσιος δικηγόρος και κατ’ εντολή της Ελένης Μυλωνοπούλου και σε σχέση με όσα διαδόθηκαν σε πανελλήνιας εμβέλειας καθημερινή πρωινή εκπομπή από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου δηλώνω ότι: Ουδέποτε η Ελένη Μυλωνοπούλου δήλωσε καθοιονδήποτε τρόπο στον Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο ότι η Καρολάιν Κράουτς είχε ναρκισσιστική διαταραχή. Ωστόσο αν κάτι τέτοιο είχε λάβει χώρα προέκυπτε από τις καταθέσεις της Ελένης Μυλωνοπούλου ενώπιων των προανακριτικών και ανακριτικών Αρχών.

Αντιτιθέμεθα στην αναπαραγωγή ισχυρισμών που παρουσιάζονται δήθεν ως λεγόμενα της Ελένης Μυλωνοπούλου και τα οποία προφανώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η Ελένη Μυλωνοπούλου όσα γνωρίζει θα τα καταθέσει ενόρκως πολύ σύντομα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών».

Πηγή: enikos.gr