Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Οι κινήσεις του 30χρονου αμέσως μετά τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς

Συγκλονίζουν είναι οι πληροφορίες του MEGA για τις κινήσεις του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Γαρυφαλλιάς αμέσως μετά το έγκλημα στη Φολέγανδρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο 30χρονος αφού έριξε στο κενό την Γαρυφαλλιά έφτασε κολυμπώντας σε μία άλλη παραλία, εκεί όπου κρύφτηκε για περίπου 28 ώρες μέχρι να εντοπιστεί από τους αστυνομικούς. Όταν το βράδυ του Σαββάτου συνελήφθη, μπαίνοντας στο περιπολικό, το μοναδικό πράγμα που είπε είναι ότι κατέστρεψε τη ζωή του.

Σημειώνεται επιπλέον ότι οι Αρχές αναμένουν απαντήσεις από την ιατροδικαστική υπηρεσία προκειμένου να διαπιστώσουν εάν ο 30χρονος είχε ξυλοκοπήσει την 26χρονη Γαρυφαλλιά προτού τη ρίξει στη θάλασσα από τα βράχια. Κάποιοι μώλωπες στο σώμα της άτυχης κοπέλας και συγκεκριμένα στο μάτι της, δεν συνάδουν με πτώση σε βράχια. Για τον λόγο αυτό, η Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πειραιά θα ζητούσε φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος ώστε να γίνει σύγκριση με τα τραύματα στο άψυχο σώμα της 26χρονης.

Τέλος, ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί τα κινητά τους τηλέφωνα, με το πιθανότερο σενάριο να είναι ο 30χρονος να τα εξαφάνισε αμέσως μετά το έγκλημα.

Διαβάστε επίσης  Οδηγός λεωφορείου κατηγορείται ότι προσπάθησε να βιάσει 53χρονη γυναίκα 

Πηγή φωτογραφίας: cyclades24.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *