Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Νέα στοιχεία που συγκλονίζουν – Τι αποκάλυψε η ξαδέλφη του θύματος

Ηράκλειο άνδρες Θεσσαλονίκη τροχαίο Ζωγράφου

Εξελίξεις στην υπόθεση

Νεα στοιχεία που συγκλονίζουν έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τη γυναικοκτονία στη Ρόδο που σόκαρε όλη τη χώρα.

Η ξαδέλφη του θύματος, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, αποκάλυψε πως ο δράστης της γυναικοκτονίας στη Ρόδο είχε νοικιάσει αυτοκίνητο και παρακολουθούσε την Δώρα προτού την δολοφονήσει.

Η ίδια, σοκαρισμένη από τη δολοφονία σημειώνει πως ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί. «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος πήρε τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου για το τίποτα” τόνισε σημειώνοντας πως δεν την παρακάλεσε να τα ξαναβρούν. “Ένας άνθρωπος που αγαπάει, παρακαλάει” ανέφερε.

Όπως είπε, η Δώρα ήταν μαζί με τον δράση 8 μήνες όμως τους πρώτους 6 μήνες δεν είχε δείξει σημάδια βίαιης ή χειριστικής συμπεριφοράς.

«Στους 6 μήνες δεν είχε δείξει τίποτα, αλλά βρίσκονταν λίγο γιατί ήταν η καραντίνα και η Δώρα διάβαζε για το μεταπτυχιακό. Το καλοκαίρι που τελείωσε με το μεταπτυχιακό, άρχισαν να βρίσκονται πιο πολύ και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Νοίκιασαν ένα σπίτι, το έφτιαξαν, η Δώρα ήταν χαρούμενη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τα πρώτα μικρά σημάδια εμφανίστηκαν όταν άρχισαν να μένουν μαζί. «’Μην δεις τηλεόραση μόνη σου. Έλα να κοιμόμαστε μαζί’ της έλεγε οπότε η Δώραα σκεφτόταν ότι απλώς θέλει να κοιμούνται μαζί, επειδή μόλις είχαν συγκατοικήσει».

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Το τρίτο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση με τον θείο που βίαζε τα ανήλικα ανίψια του

Η ξαδέλφη του θύματος δήλωσε ότι η Δώρα δεν ήξερε ότι είχε προβλήματα με τις προηγούμενες σχέσεις του. «Ακόμα και να είχε σπρώξει κοπέλα και να μαθευόταν η Δώρα δεν θα ήταν μαζί του», τόνισε.

Μετά τον χωρισμό τους η ξαδέλφη της Δώρας ανέφερε πως τους είχε φανεί ύποπτο πως ο δράστης δεν την ενοχλούσε, ούτε της έστελνε μηνύματα και η Δώρα ένιωθε ανακούφιση. “Όταν ήρθε η μητέρα της την προηγούμενη μέρα του φόνου, φέυγοντας να πάει στο σπίτι της μου λέει: ‘Μαρία την παρακολουθεί. Έχει νοικιάσει ένα αυτοκίνητο και την παρακολουθεί”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *