Γυναικοκτονία στην Χαλκιδική: Κερδίζει την “μάχη” ο 8χρονος που τραυματίστηκε από το όπλο του πατέρα του

Βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του 8χρονου που τραυματίστηκε από το όπλο του πατέρα του που δολοφόνησε την 39χρονη σύζυγο του στην Χαλκιδική.

Το 8χρονο παιδί μεταφέρθηκε τραυματισμένο σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, μετά την άγρια δολοφονία της της μητέρας ου στη Χαλκιδική.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 39χρονης – «Μου έφαγε το παιδί μου»

Οι γιατροί διαπιστώνουν ότι η υγεία του ανήλικου βελτιώνεται και πλέον είναι σίγουροι ότι πολύ σύντομα ο μικρός θα συνέλθει πλήρως και θα πάρει εξιτήριο. Οι ψυχικές πληγές όμως είναι αδύνατον να επουλωθούν. Θα χρειαστούν χρόνια και στήριξη για να μπορέσει αυτό το παιδί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Οι σκηνές που έζησε με τον πατέρα να σκοτώνει τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί, δεν πρόκειται να σβήσουν από μέσα του ποτέ.

Ο 8χρονος, που για πέντε ώρες ήταν δίπλα στους νεκρούς γονείς του, βρισκόταν εδώ και μέρες σε καταστολή στη ΜΕΘ του «Ιπποκράτειου Νοσοκομείου». Σήμερα, ωστόσο, είναι μία καλή ημέρα για το παιδί, καθώς βγήκε από την καταστολή, με την υγεία του να είναι σαφώς καλύτερη.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε βιασμό από 32χρονο άνδρα σε φεστιβάλ

Μάλιστα, όπως ανέφερε η ΕΡΤ, οι γιατροί αναμένεται σήμερα να κάνουν προσπάθεια να τον αποσωληνώσουν. Υπενθυμίζεται πως το παιδί τραυματίστηκε από τα σκάγια της καραμπίνας που κρατούσε ο πατέρας του και υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο, καθώς το τραύμα στο χέρι του είναι βαθύ.

Οι γιατροί έκριναν πως ήταν πολύ νωρίς να το ξυπνήσουν, ενώ έχουν επιστρατευθεί και παιδοψυχολόγοι για να το βοηθήσουν. Το παιδί περιφερόταν για ώρες στο σπίτι δίπλα στους γονείς του που κείτονταν νεκροί επί ώρες προτού φτάσει η γιαγιά του.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως ο 36χρονος πυροβόλησε 4 φορές με την καραμπίνα τη σύζυγό του, η οποία έφερε τραύματα στην πλάτη, στο πρόσωπο, στον τράχηλο, στον ώμο και στη δεξιά μασχάλη. Σύμφωνα πάντα με τα ευρήματα, η γυναίκα προσπάθησε να αμυνθεί βάζοντας τα χέρια στο πρόσωπό της ωστόσο ο σύζυγός της την κυνήγησε μέχρι το παιδικό δωμάτιο, όπου την πυροβόλησε ξανά, και όλα αυτά μπροστά στα μάτια του 8χρονου.

Πηγή: newsit.gr