Γυναικοκτονία στην Χαλκιδική: Σε καταστολή στη ΜΕΘ ο 8χρονος που τραυματίστηκε από το όπλο του πατέρα του

ΟΕΓΝΕ Εντατική Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκη διαμαρτυρία κορονοϊός

Υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο

Σε κατάσταση σοκ παραμένουν οι κάτοικοι στην Στρατονίκη στην Χαλκιδική μετά και την άγρια δολοφονία της 39χρονης γυναίκας από τον σύζυγο της.

Την ίδια ώρα, σε καταστολή στην ΜΕΘ του «Ιπποκράτειου Νοσοκομείου» στην Θεσσαλονίκη νοσηλεύεται ο 8χρονος που είδε τον πατέρα του να δολοφονεί την μητέρα του μέσα στο παιδικό δωμάτιό του.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Σε διαφορετικά χωριά οι κηδείες της 39χρονης και του 36χρονου (ΦΩΤΟ)

Το παιδί τραυματίστηκε από τα σκάγια της καραμπίνας και υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο, καθώς το τραύμα στο χέρι του είναι βαθύ.

Οι γιατροί έκριναν χθες ότι είναι πολύ νωρίς για να το ξυπνήσουν, ενώ έχουν επιστρατευθεί και παιδοψυχολόγοι για να το βοηθήσουν να διαχειριστεί το σοκ και τη φρίκη που έζησε μόλις το βγάλουν από την καταστολή . Σημειώνεται ότι το παιδί περιφερόταν στο σπίτι, όπου οι γονείς του κείτονταν νεκροί επί ώρες προτού φτάσει στο σημείο η γιαγιά του.

Διαβάστε επίσης  Χαλκιδική: Στις φλόγες… η Σάρτη – Κατέκτησε το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία της (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα με βαλλιστικό αναλυτή που επικαλείται το OPEN, τα φυσίγγια που χρησιμοποίησε ο 36χρονος για να σκοτώσει την 39χρονη σύζυγό του ήταν διασποράς για μεγάλα πτηνά.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Χθες ολοκληρώθηκε και η ιατροδικαστική εξέταση και διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος πυροβόλησε τέσσερις φορές με την καραμπίνα τη σύζυγό του, η οποία έφερε τραύματα στην πλάτη, στο πρόσωπο, στον τράχηλο, στον ώμο και στη δεξιά μασχάλη.

Χαλκιδική: Δολοφόνησε την σύζυγό του ενώ είχε αγκαλιά το παιδί – Τα νεότερα για την υγεία του 8χρονου
Σύμφωνα πάντα με τα ευρήματα, η γυναίκα προσπάθησε να αμυνθεί βάζοντας τα χέρια στο πρόσωπό της ωστόσο ο σύζυγός της την κυνήγησε μέχρι το παιδικό δωμάτιο, όπου την πυροβόλησε ξανά, και όλα αυτά μπροστά στα μάτια του 8χρονου.

Χθες έγιναν και οι κηδείες τους, του συζυγοκτόνου στην Στρατονίκη και της μητέρας στην Ιερισσό, όπου είναι ο τόπος καταγωγής.