Γυναικοκτονία στην Χαλκιδική: Σοκ προκαλεί η ιατροδικαστική έκθεση

Συγκλονισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι στην περιοχή της Στρατονίκης στην Χαλκιδική μετά και την άγρια δολοφονία μιας γυναίκας από τον σύζυγο της.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η νεκροψία – νεκροτομή που διενήργησε η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Θεσσαλονίκης Ελένη Ζαγγελίδου στο ζευγάρι από τη Χαλκιδική.

Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Στην εντατική ο 8χρονος που τραυματίστηκε από το όπλο του πατέρα του

Σύμφωνα με πληροφορίες , το 39χρονο θύμα δέχτηκε τέσσερις βολές από την καραμπίνα, ενώ ο σύζυγός της, δράστης και αυτόχειρας, πυροβόλησε μια φορά στο στόμα του.

Η ώρα θανάτου προσδιορίζεται μεταξύ 03:00 με 06:00 τα ξημερώματα. Τα σκάγια που χρησιμοποίησε ο δράστης στην καραμπίνα με την οποία δολοφόνησε τη σύζυγό του ήταν διαμέτρου 6mm. Έριξε συνολικά τέσσερις βολές και από τα σκάγια το θύμα έφερε τραύματα στο πρόσωπο, στην πλάτη, στον τράχηλο, στον ώμο και την δεξιά μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από έναν συνδυασμό τραυμάτων όπως το τραύμα στην καρδιά από τα βλήματα και μεγάλη απώλεια αίματος από την ρήξη του πνεύμονα. Η γυναίκα κατέληξε σχετικά άμεσα μετά την τέταρτη βολή, ενώ φαίνεται πως ο δράστης την κυνηγούσε και την πυροβολούσε.

Διαβάστε επίσης  Χαλκιδική: Στο νοσοκομείο 6χρονος που τραυματίστηκε σε θαλάσσιο πάρκο

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το MEGA για τη δολοφονία στην Χαλκιδική, η 39χρονη ήταν αγκαλιά με τον 8χρονο γιο της στο παιδικό δωμάτιο, την ώρα που ο σύζυγός της μπήκε στο δωμάτιο και την πυροβόλησε.

Δίπλα στους νεκρούς γονείς του για πέντε ώρες ο 8χρονος

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το MEGA για τη δολοφονία στην Χαλκιδική, η 39χρονη ήταν αγκαλιά με τον 8χρονο γιο της στο παιδικό δωμάτιο, την ώρα που ο σύζυγός της μπήκε στο δωμάτιο και την πυροβόλησε.

Ο 36χρονος σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τη γυναίκα του, η οποία τον απειλούσε ότι θα πάρει τα παιδιά και θα φύγει από το σπίτι.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο παιδικό δωμάτιο, σε μία “λίμνη” αίματος. Μετά το φονικό ο 36χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του. Βρέθηκε νεκρός σε ένα υπνοδωμάτιο, φορώντας μόνο το εσώρουχο του. Αυτοκτόνησε αφού τοποθέτησε την καραμπίνα στο στόμα του και πάτησε τη σκανδάλη.

Ο 8χρονος έμεινε για 5 ώρες μόνος και ανήμπορος στο σπίτι με τους δύο νεκρούς γονείς του, και μέσα στα αίματα.

Πηγή: newsit.gr

Φωτογραφία αρχείου