Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Στη φυλακή ο 55χρονος σύζυγος του θύματος

Θεσσαλονίκη καθηγητής δάσκαλος Νικηφόρος Δράμας φυλακές νικηφόρου δράμα δήμος Παρανεστίου Σέρρες Θεσσαλονίκη

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας

Μετά και την απολογία του, προφυλακιστέος κρίθηκε ο 55χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του στο Κουκάκι τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως και ενώπιον των αστυνομικών αρχών στην απολογία του, ισχυρίστηκε ότι ένιωθε παθολογική ζήλια για την εν διαστάσει σύζυγο του καθώς εκείνη ήθελε να βάλει τέλος στο γάμο τους και να πάει διακοπές με το φίλο της.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του και ισχυρίστηκε πως όταν συνειδητοποίησε τι έκανε επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του δύο φορές. Μάλιστα σύμφωνα με τους δικηγόρους του κατέρρευσε στο γραφείο της ανακρίτριας με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο η διαδικασία.

Σε βάρος του κατηγορουμένου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και της απειλής εις βάρος της εν διαστάσει συζύγου του, καθώς σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις που εμπεριέχονται στη δικογραφία φέρεται να την είχε απειλήσει και στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε βιασμό από 32χρονο άνδρα σε φεστιβάλ