Γυναικοκτονία στον Πειραιά: H ζήλια, oι τσακωμοί και τα ναρκωτικά που οδήγησαν στη δολοφονία της 19χρονης 

γυναικοκτονία

Η τελευταία ανάρτηση του 25χρονου

Σοκ έχει προκαλέσει από χθες (3/12) η δολοφονία μίας 19χρονης από τον 25χρονο σύντροφός της, ο οποίος την πυροβόλησε στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν όταν ο δράστης γύρισε από τη δουλειά του σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά (σ.σ. η κοπέλα εργαζόταν στην Καλλιθέα), με τον ίδιο να υποστηρίζει στους αστυνομικούς ότι αφού την πυροβόλησε στο κεφάλι, όντας υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, έκρυψε στην κατάψυξη το όπλο, το οποίο είχε προμηθευτεί παράνομα πριν ένα χρόνο από Ρουμάνους.

Διαβάστε επίσης: Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Ο δράστης μετά τον καβγά την πυροβόλησε στο κεφάλι

«Τσακωθήκαμε και κάποια στιγμή πάνω στην ένταση και ενώ βρισκόμουν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, πήρα το πιστόλι και την πυροβόλησα», φέρεται να είπε ο 25χρονος στους αστυνομικούς του ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου, όταν πήγε να παραδοθεί.

Γενικότερα, το ζευγάρι φαίνεται πώς καβγάδιζε διαρκώς, καθώς ο δράστης ζήλευε αρκετά τη σύντροφό του.

Η τελευταία ανάρτηση

Ο 25χρονος αλβανικής καταγωγής έκανε και μία ανάρτηση στα social media, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν το συγκεκριμένο μήνυμα ανέβηκε πριν ή μετά τη δολοφονία της συντρόφου του.

Διαβάστε επίσης  Αγιοι Ανάργυροι: Τα πρώτα λόγια του δολοφόνου της Κυριακής - "Την αγαπώ..." (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αδυναμίες… Δεν είχες καμία. Είχα μία… Αγαπούσα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πειραιάς

Το χρονικό

Η παράφορη ζήλεια, οι εμμονές και η κοκαΐνη έκαναν τον 23χρονο μπάρμαν να δολοφονήσει την 19χρονη σύντροφό του μέσα στο σπίτι τους και στη συνέχεια να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία και να παραδοθεί.

Το σκηνικό του θανάτου στήθηκε άγρια χαράματα στο διαμέρισμα που έμενε το ζευγάρι στα Καμίνια.

Αυτός, που δούλευε σε ένα μπαρ στην Τρούμπα, μόλις είχε επιστρέψει από τη δουλειά του. Το ίδιο και η 19χρονη που εργάζοταν σε νυκτερινό κατάστημα στην Καλλιθέα.

Για άλλη μια φορά, άρχισαν να τσακώνονται και αιτία όπως είπε ο ίδιος ο Αλβανός στους αστυνομικούς, ήταν ότι ζήλευε την κοπέλα.

Σε ένα ξέσπασμα θυμού και υπό την επήρεια ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης , έβγαλε το πιστόλι που είχε πάρει πριν ένα χρόνο από κάποιους Ρουμάνους (σύμφωνα με όσα είπε) και πυροβόλησε την 19χρονη ομοεθνή του δύο φορές στο κεφάλι. Μόλις κατάλαβε τι είχε κάνει, τηλεφώνησε στην Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο βρήκαν τη γυναίκα νεκρή και τον δράστη να τους περιμένει. Του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο ατυνομικό τμήμα της περιοχής.