Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Στον Εισαγγελέα ο 25χρονος που σκότωσε τη 19χρονη σύντροφό του

Πειραιάς

Εμφανίστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε

Το κατώφλι του δικαστηρίου Πειραιά πέρασε ο 25χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε την σύντροφό του, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο 25χρονος μετά το έγκλημα, εμφανίστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε, ομολογώντας ότι σκότωσε την σύντροφο του, την οποία ζήλευε παθολογικά, μετά από έναν καβγά.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, φέρεται να πυροβόλησε την 19χρονη στο κεφάλι και να την άφησε στον καναπέ σε μια λίμνη αίματος. Αφού έβαλε το όπλο στην κατάψυξη, έφυγε από το διαμέρισμα της οδού Βάμβα στον Πειραιά.

Σήμερα, Κυριακή, ο 25χρονος οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Φτάνοντας στα δικαστήρια του Πειραιά, δεν είπε κουβέντα.

Διαβάστε επίσης: Γυναικοκτονία στον Πειραιά: H ζήλια, oι τσακωμοί και τα ναρκωτικά που οδήγησαν στη δολοφονία της 19χρονης

Το χρονικό

Το σκηνικό του θανάτου στήθηκε άγρια χαράματα στο διαμέρισμα που έμενε η 19χρονη.

Αυτός μόλις είχε επιστρέψει από τη δουλειά του. Το ίδιο και η 19χρονη. Για άλλη μια φορά, άρχισαν να τσακώνονται και αιτία όπως είπε ο ίδιος ο Αλβανός στους αστυνομικούς, ήταν ότι ζήλευε την κοπέλα.

Διαβάστε επίσης  Αγιοι Ανάργυροι: Νέο βίντεο από τη στιγμή που ο δολοφόνος της Κυριακής φτάνει έξω από το αστυνομικό τμήμα

Σε ένα ξέσπασμα θυμού και υπό την επήρεια ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης , έβγαλε το πιστόλι που είχε πάρει πριν ένα χρόνο από κάποιους Ρουμάνους (σύμφωνα με όσα είπε) και πυροβόλησε την 19χρονη ομοεθνή του δύο φορές στο κεφάλι.

Μόλις κατάλαβε τι είχε κάνει, τηλεφώνησε στην Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο βρήκαν τη γυναίκα νεκρή και τον δράστη να τους περιμένει. Του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο ατυνομικό τμήμα της περιοχής.

Η τελευταία ανάρτηση

Ο 25χρονος αλβανικής καταγωγής έκανε και μία ανάρτηση στα social media, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν το συγκεκριμένο μήνυμα ανέβηκε πριν ή μετά τη δολοφονία της συντρόφου του.

«Αδυναμίες… Δεν είχες καμία. Είχα μία… Αγαπούσα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πειραιάς