Η απάντηση των Lidl μετά τον σάλο με την κλοπή για λίγα ευρώ από γιαγιά

Lidl θέσεις εργασίας προσλήψεις Θεσσαλονίκη

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η σύλληψη μιας ηλικιωμένης που προσπάθησε λόγω ανέχειας να κλέψει τρόφιμα από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στο Ιλίον.

Στην επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται ότι «Η διοίκηση της εταιρείας έλαβε γνώση του περιστατικού και θα φροντίσει να μην υπάρξει συνέχεια. Η εταιρεία θα έρθει σε επικοινωνία με την πελάτισσα για να λήξει το θέμα που δημιουργήθηκε», προεξοφλώντας ότι δεν θα υπάρξει μήνυση κατά της 70χρονης,

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Lidl Ελλάς

«Η Lidl Ελλάς από την έναρξη της λειτουργίας της εφαρμόζει με υψηλό αίσθημα ευθύνης αξίες και πρακτικές κοινωνικής υπευθυνότητας. Έχει αποδείξει έμπρακτα και διαχρονικά ότι στέκεται δίπλα στους συμπολίτες της με ήθος και ευθύνη, όπως πράττει πάντα σε αντίστοιχες περιπτώσεις κοινωνικής ευαισθησίας.

Συγκεκριμένα έχει μεριμνήσει με μηχανισμό υποστήριξης μέσω ΜΚΟ σε όλη την Ελλάδα ώστε να αντιμετωπίζει άμεσα αιτήματα για προϊοντική βοήθεια από ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Το πρόσφατο περιστατικό που έλαβε χώρα στο κατάστημά μας στο Ίλιον μας λυπεί βαθιά. Ο υπεύθυνος του καταστήματος όπως και κάθε υπεύθυνος καταστήματος είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τις προβλεπόμενες διαδικασίες αναφορικά με παραβατικές συμπεριφορές που ορίζει η νομοθεσία.

Διαβάστε επίσης
Σεισμός στην Τουρκία: Κάτοικοι ψάχνουν για λίγο φαγητό μέσα σε κατεστραμμένα σούπερ μάρκετ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η διοίκηση της εταιρείας έλαβε γνώση του περιστατικού και θα φροντίσει να μην υπάρξει συνέχεια. Η εταιρεία θα έρθει σε επικοινωνία με την πελάτισσα για να λήξει το θέμα που δημιουργήθηκε.

Η Lidl Ελλάς θα συνεχίζει να στέκεται διαχρονικά στο πλευρό όσων μας χρειάζονται, αναγνωρίζοντας την ευθύνη και τον ρόλο της στην ελληνική κοινωνία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *