Οι εκτιμήσεις της αντιτρομοκρατικής για τις συλλήψεις σε Εξάρχεια και Σεπόλια

κρατούμενος γυναίκα δολοφονία Ηλεία Θεσσαλονίκη Τσαΐρια Αθήνα Σέρρες Καλαμαριάς Θεσσαλονίκη αστυνομικός Βούλα Θεσσαλονίκη Κατερίνη αστυνομία τροχαίο, Λέσβο, Σέρρες, Χαλκιδική διαδικτυακές απάτες βιτριόλι email Κιλκίς Βίλια Καβάλα Γλυκά Νερά

Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Μέλη της ακροαριστερής οργάνωσης DHKP-C είναι οι σημερινοί συλληφθέντες από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σε ταυτόχρονες επιχειρήσεις στα Σεπόλια και στα Εξάρχεια.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο αντιαρματικά και πυρομαχικά, ενώ βρέθηκε ακόμα και τούνελ σε μονοκατοικία όπου έγινε έρευνα.

Τα δύο οικήματα σε Σεπόλια και Εξάρχεια ήταν εδώ και καιρό στο μικροσκόπιο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ).

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης, «ο οπλισμός που βρέθηκε εκτιμάται ότι δεν θα χρησιμοποιούνταν σε ελληνικό έδαφος. Η εκτίμησή μας ήταν ότι ήταν αποθηκευμένος στην Ελλάδα, με σκοπό να μεταφερθεί κάποια στιγμή σε τουρκικό έδαφος».

Διαβάστε επίσης  Τρόμος για 13χρονο - Τον απείλησαν με αιχμηρό αντικείμενο και τον χτύπησαν

Ανάμεσα στους συλληφθέντες στα Σεπόλια και τα Εξάρχεια είναι ένας 60χρονος Τούρκος, γνώριμος των Αρχών, καθώς είχε απασχολήσει τις Αρχές το καλοκαίρι του 2013 για μεταφορά οπλισμού διά θαλάσσης.

Αυτό που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στους αστυνομικούς ήταν το τούνελ που βρέθηκε μονοκατοικία, το οποίο είχε μήκος τουλάχιστον 15 μέτρων. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι περισσότεροι συλληφθέντες είναι τουρκικής υπηκοότητας. Αύριο αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *