Η Ενωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης θα φιλοξενήσει τους νοσηλευτές που θα βοηθήσουν στις ΜΕΘ

αρση των μέτρων ΠΚΜ καιρός νοσηλευτές

Η ΕΞΘ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση

Η Ενωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης θα φιλοξενήσει, τελικά, τους νοσηλευτές που θα βοηθήσουν στις ΜΕΘ.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωση όπου αναφέρει ότι συμμετέχοντας στη μάχη με τον κορονοϊό και ανταποκρινόμενη στις εξαιρετικά κρίσιμες στιγμές που βιώνει η πόλη μας, η Ενωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης θα καλύψει μέσω των μελών της όλες τις φιλοξενίες που της έχουν ζητηθεί αναφορικά με τη διαμονή που θα έχουν οι νοσηλευτές, οι οποίοι εθελοντικά πρόκειται να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενισχύσουν τις τοπικές ΜΕΘ”, εξέδωσαν οι ξενοδόχοι της πόλης.

Μάλιστα ευχαριστούν τα μέλη που έχουν ήδη ανταποκριθεί, “προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους”, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συμμετέχοντας στη μάχη με τον κορονοϊό και ανταποκρινόμενη στις εξαιρετικά κρίσιμες στιγμές που βιώνει η πόλη μας, η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης θα καλύψει μέσω των μελών της όλες τις φιλοξενίες που της έχουν ζητηθεί αναφορικά με τη διαμονή νοσηλευτών που εθελοντικά πρόκειται να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενισχύσουν τις τοπικές ΜΕΘ.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη μας που έχουν ήδη ανταποκριθεί, προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους. Ολοι μαζί ενωμένοι μπορούμε και θα νικήσουμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *