Η περιγραφή της ηλικιωμένης που πάλεψε με ληστή στον Πύργο – «Δεν περίμενα να ζει μετά από τόσο ξύλο»

Η περιγραφή της ηλικιωμένης που πάλεψε με ληστή στον Πύργο

Η γυναίκα έζησε τραγικές στιγμές

Η ηλικιωμένη από τον Πύργο που πάλεψε με ληστή μέσα στο σπίτι της και σώθηκε τελευταία στιγμή με βαριά τραύματα, μίλησε για το τραγικό περιστατικό.

«Χθες έδωσε μία στην πόρτα, στην κουζινίτσα, δεν πρόλαβα εγώ, τα έχασα με τέτοια δύναμη, και μπαίνει μέσα και ήταν κουκουλωμένος. Άρχισε να σπρώχνει και να με χτυπάει “τα λεφτά γρήγορα, τα χρυσαφικά σου γρήγορα”», είπε χαρακτηριστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «αφού είδε ότι δεν κάνει τίποτα, κράταγε κι ένα σίδερο, περίπου τόσο, και άρχισε να με χτυπάει στο κεφάλι πίσω, με έχουνε ράψει από εδώ μέχρι το σβέρκο, το αίμα άρχισε να πετάγεται, γεμάτο το σπίτι μέσα».

«Φώναζα δυνατά με όλη μου τη δύναμη, βοήθεια, βοήθεια, βοήθεια, κι αυτός φοβήθηκε, άκουσε αυτοκίνητο απ’ έξω κι έφυγε. Τώρα πως έφυγε, δεν ξέρω. Νόμιζε ότι με σκότωσε;», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, είπε ότι «πως έζησα, δεν το πιστεύω αυτό το πράγμα. Δεν το περίμενα ότι ζει άνθρωπος με τόσο ξύλο. Βγήκα σιγά-σιγά κι αυτός ήταν κρυμμένος, δεν είναι η πρώτη φορά, δεύτερη φορά ήρθε η ασφάλεια και το προλάβαμε, την τρίτη φορά άνοιξαν τα κεραμίδια από πάνω και μπήκανε μέσα».