Ιδρυμα Μητσοτάκη: Ελεγχόμενη έκρηξη από το ΤΕΕΜ

πάρκινγκ αστυνομικός επίθεση Καβάλα Χαλκιδική Αττική έγκλημα γυναίκα Ηλεία Δάφνη Μενίδι Δράμα primula veris Ξυλούρη Πέλλα Γερμανία ληστεία ΣΚΑΪ Θεσσαλονίκης Κατερίνη Πρέβεζα Μητροπολίτης σούπερ μάρκετ συμπλοκή Ελληνική Αστυνομία Βέροια Ροδόπη Θεσσαλονίκη μετανάστες Ξάνθη απανθρακωμένη Βόλβη αστυνομία τσιγάρα αγνοούμενη Ζωγράφου Αιγάλεω Κιλκίς, συλλήψεις, κορονοϊού, παράτυπων Νεάπολη Λάρισα ένοπλη ληστεία Σέρρες φυτοφάρμακα Εύοσμο Ναύπακτο Πέλλα Εξάρχεια Κέρκυρα ίδρυμα Κορυδαλλός Χαλκιδική

Από τι αποτελείτο ο εκρηκτικός μηχανισμός

Ιδρυμα Μητσοτάκη: Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο έλεγχος από το κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και οι πυροτεχνουργοί διαπίστωσαν ότι ο εμπρηστικός μηχανισμός αποτελείτο από γκαζάκια, μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό και προσανάμματα.

Λίγο νωρίτερα ο σκοπός έξω από το ίδρυμα «Κων. Μητσοτάκης» εντόπισε έναν άγνωστο την ώρα που τοποθετούσε τον εμπρηστικό μηχανισμό και προσπαθούσε να τον πυροδοτήσει βάζοντάς του φωτιά.

Τον καταδίωξε και στη θέα του αστυνομικού, ο κουκουλοφόρος έτρεξε να εξαφανιστεί. Ο αστυνομικός έσβησε με όποιο τρόπο μπορούσε την φωτιά πριν φθάσει στα γκαζάκια και ειδοποίησε να πάει κλιμάκιο του ΤΕΕΜ.

Λίγο αργότερα έφθασε το ειδικό ρομποτάκι εξουδετέρωσης και με ελεγχόμενη έκρηξη διαπίστωσαν από τι αποτελείτο ο εμπρηστικός μηχανισμός.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος τριών αλλοδαπών

Οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για συμπαραστάτες του καταδικασμένου για την τρομοκρατική οργάνωση 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *