Ηλεία: Ο επιχειρηματίας δέχθηκε 40 χτυπήματα – Αντιφάσκουν στις καταθέσεις τους δύο άτομα

Σε σοκ βρίσκεται η κοινωνία της Ηλείας εξαιτίας της είδησης του τραγικού θανάτου που βρήκε ο 68χρονος επιχειρηματίας μέσα στο σπίτι που έμενε.

Ο αδερφός του ήταν αυτός που περίπου στις 11 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας αντίκρισε τον επιχειρηματία νεκρό στο πάτωμα με πολλαπλά και βαθιά τραύματα στο κεφάλι, τα οποία όπως αποδείχτηκε αργότερα προήλθαν από αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα την ιστοσελίδα patrisnews.com από τη νεκροψία-νεκροτομή προέκυψε ότι το θύμα έφερε 40 τραύματα από θλον και τέμνον όργανο, συνθέτοντας ένα σκηνικό εγκλήματος απίστευτης αγριότητας. Ως επίσημη αιτία θανάτου αναφέρονται οι κακώσεις κεφαλής και αυχένα στοιχεία που απέκλεισαν και τυπικά το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

Δεν υπάρχουν ίχνη διάρρηξης ή ληστείας

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», από τα συνολικά 40 τραύματα που έφερε το θύμα σε όλο το κεφάλι, τουλάχιστον τα μισά ήταν εμφανή ενώ με βάση τα έως τώρα ευρήματα, δεν υπάρχουν ενδείξεις πάλης παρά μόνο κάποια σημάδια στα χέρια, γεγονός που φανερώνει πως ο 68χρονος πιθανώς να ξαφνιάστηκε από την επίθεση που δέχθηκε και έκανε προσπάθεια να προστατεύσει τον εαυτό του.

Παράλληλα, το γεγονός πως στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη διάρρηξης και δεν είχαν αφαιρεθεί χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα οδηγεί τους Αστυνομικούς στο συμπέρασμα πως το κίνητρο της δολοφονίας δεν ήταν η ληστεία με τις αρχές να αναζητούν τα κίνητρα της δολοφονίας εστιάζοντας σε άτομα του κοντινού περιβάλλοντος του επιχειρηματία.

Διαβάστε επίσης  Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Διακόπηκε για τις 24/4 η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν

Προσπάθεια παραπλάνησης της Αστυνομίας

Στους αστυνομικούς έχουν καταθέσει από το βράδυ της Δευτέρας άτομα από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος, ανάμεσα στα οποία ο αδελφός του, καθώς μέχρι στιγμής παραμένει άφαντο το αντικείμενο από το οποίο φέρεται να προήλθε ο θάνατος του 68χρονου.

Κατά την διάρκεια της διαδικασίας δυο από τους πολλούς που κατέθεσαν, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», υπέπεσαν σε αντιφάσεις για τις συνθήκες θανάτου του 68χρονου και γι’ αυτό η εξιχνίαση της υπόθεσης και ο εντοπισμός του δράστη ή των δραστών θεωρείται θέμα χρόνου.

«Ένας από τους πολλούς που εξετάσθηκαν μάλλον υπέπεσε στο μοιραίο λάθος και σύντομα το αστυνομικό θρίλερ της δολοφονίας του 68χρονου στην Εφύρα θα λάβει τέλος» ανέφερε χαρακτηριστικά, αξιόπιστη αστυνομική πηγή, προσθέτοντας πως υπήρξε άτομο που προσπάθησε να παραπλανήσει τις αρχές και ο ρόλος του στην υπόθεση εξεταζόταν ενδελεχώς.