Ιλιον: Οι φράσεις που ακούγονται στα βίντεο του βιασμού του 15χρονου και παραπέμπουν σε οπαδικά περιστατικά

σπίτι Ιλιον

Έρχονται νέα στοιχεία για τις έρευνες

Νέα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση του ομαδικού βιασμού 15χρονου από ομάδα ανηλίκων στο Ιλιον έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπάρχουν 2 φράσεις «κλειδιά» για τις έρευνες, οι οποίες ακούγονται στα ανατριχιαστικά βίντεο βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον.

Οι φράσεις αυτές είναι οι «Κάτω Π…» και «Δυτική Α…» και ακούγονται στα δύο βίντεο που έχουν μέχρι στιγμής οι αρχές.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων, «υπάρχουν, στο ένα βίντεο δύο φράσεις που επαναλαμβάνονται φωναχτά, οι οποίες εξηγούν το περιστατικό και στην ανακρίτρια θα εκθέσουμε όλα αυτά που πρέπει να πούμε και να εξηγήσουμε γιατί δεν ήταν σεξουαλικός πειραματισμός».

Διαβάστε επίσης: Ιλιον: Ερχονται ακόμα έξι συλλήψεις για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου αγοριού

Οι φράσεις αυτές παραπέμπουν σε περιστατικά με οπαδούς. Συγκεκριμένα, η φράση «Κάτω π…», παραπέμπει σε συμπλοκή που είχε γίνει σε πάρκο στα δυτικά προάστια και αντιπροσωπεύει τους μαθητές της περιοχής που φέρονται να επικράτησαν.

Η «δυτική α…» είναι αναφορά σε οργανωμένους οπαδούς ομάδας, οι οποίοι είχαν κάνει παρόμοιες πράξεις με αυτές που έχει υποστεί ο 15χρονος.

Διαβάστε επίσης  Οδηγός λεωφορείου κατηγορείται ότι προσπάθησε να βιάσει 53χρονη γυναίκα 

Υπενθυμίζεται πως για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον έχουν ήδη συλληφθεί έξι ανήλικοι μαθητές. Οι τρεις απολογήθηκαν το περασμένο Σάββατο (24/12) και προφυλακίσθηκαν. Ο τέταρτος «γλύτωσε» την προφυλάκιση, καθώς δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη, ενώ οι άλλοι δύο ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη (27.12.2022).

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι αναζητείται και 8ος ανήλικος, που φέρεται να είναι ο «εμπνευστής» των βασανιστηρίων στον 15χρονο. Οι Αρχές μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν, ενώ δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχει διαφύγει στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στην Αλβανία απ’ όπου κατάγεται.

Το θύμα φέρεται να έχει αναφέρει ότι αυτός ήταν που έστελνε τα βίντεο σε κινητά άλλων μαθητών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος 15χρονος δεν ήταν στο ίδιο σχολείο με το θύμα αλλά πήγαιναν στο ίδιο φροντιστήριο.

Πηγή φωτογραφίας: newsit.gr