Ιλιον: Οι μαθητές ήθελαν να κάνουν βίντεο κλιπ με τα βίντεο του 15χρονου

σπίτι Ιλιον

Προσπάθησαν να εξαφανίσουν τα στοιχεία πριν την σύλληψη

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η αποκάλυψη της υπόθεσης του ομαδικού βιασμού του 15χρονου στο Ιλιον, από τέσσερις συνομήλικους του.

Σήμερα, Σάββατο (24/12) στη φυλακή οδηγήθηκαν οι τρεις από τους τέσσερις ανηλίκους που εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού του 15χρονου, αφού απολογήθηκαν στην ανακρίτρια ανηλίκων.

Ο 15χρονος, σύμφωνα με το MEGA, έχει περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια τα όσα βίωσε στα χέρια των «φίλων» του, δίνοντας κατάθεση σε ειδική παιδοψυχολόγος του Ανηλίκων. Το παιδί φέρεται να έχει κακοποιηθεί τουλάχιστον επτά (!) φορές και υπάρχουν τουλάχιστον δύο βίντεο, τα οποία αποδεικνύουν την σεξουαλική του κακοποίηση.

Σύμφωνα με τα όσα είπε το παιδί στην ειδική παιδοψυχολόγο, δεν γνώριζε ότι ο εφιάλτης του έχει καταγραφεί σε βίντεο. Το έμαθε στο… σχολείο, αφού οι συμμαθητές του δεν δίστασαν να το «μοιράσουν». Τα όσα έχουν καταγράψει οι ανήλικοι με τα κινητά τους τηλέφωνα, πάντως, έχουν «λυγίσει» και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς, οι οποίοι κάθε δέκα δευτερόλεπτα σταματούσαν τα βίντεο λόγω των σκληρών εικόνων.

Διαβάστε επίσης  Μητέρα ερωτοτροπούσε με τον σύντροφό της μπροστά στο ανήλικο παιδί της

Πληροφορίες του MEGA αναφέρουν ότι οι δράστες είχαν σκοπό να δημιουργήσουν ένα βίντεο κλιπ (!) με όσα είχαν καταγράψει και ένα τραγούδι τραπ με τους βιασμούς του 15χρονου. Λίγο πριν την σύλληψη τους όμως προσπάθησαν να «εξαφανίσουν» τα βίντεο που αποκάλυπταν την σεξουαλική κακοποίηση του 15χρονου. Υπάρχουν μάλιστα και πολλά μηνύματα σε εφαρμογές που αποκαλύπτουν αυτή την προσπάθεια τους.

Οι ανήλικοι στις απολογίες τους αποδέχτηκαν -εν μέρει- τις πράξεις που τους αποδίδονται, αρνούμενοι ωστόσο ότι διέπραξαν βιασμό σε βάρος του 15χρονου. Αποδέχθηκαν σεξουαλικές πράξεις με τον 15χρονο στο πλαίσιο του ερωτικού πειραματισμού, με εναλλασσόμενους ρόλους, χωρίς τη χρήση απειλής ή βίας.