Ιωάννινα: Αίσιο τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης των δύο ανηλίκων κοριτσιών

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης των δύο ανηλίκων κοριτσιών, που είχαν εξαφανιστεί από το Κέντρο Προστασίας Παίδων στα Ιωάννινα όπου διέμεναν.

Όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού, η περιπέτειά τους έλαβε τέλος σήμερα Τετάρτη (12/01), δίνοντας τέλος στην αγωνία των ανθρώπων που τις φροντίζουν και τις αναζητούσαν.

Τόσο η 14χρονη όσο και η 17χρονη, βρέθηκαν στην Πάτρα και είναι καλά στην υγεία τους.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

“Η περιπέτεια της Μαρίας Γ., 14 ετών και της Αλεξάνδρας Π., 17 ετών, έληξε σήμερα 12/01/2022 δίνοντας τέλος στην αγωνία των ανθρώπων που τις φροντίζουν και τις αναζητούσαν.

Η Μαρία Γ. και η Αλεξάνδρα Π., βρέθηκαν στην Πάτρα και είναι καλά στην υγεία τους.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στη Μαρία Γ. και στην Αλεξάνδρα Π. για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστούν.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε επίσης  Σοκ: Της επιτέθηκε ο σύζυγός της και εκείνη προσπάθησε να αυτοκτονήσει με χάπια

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *