Ιβάν Σαββίδης για Μουζενίδη: “Μας συγκλόνισε ο χαμός του”

Σαββίδης Μουζενίδης

Τα συλλυπητήρια του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ και στενού φίλου του εκλιπόντος

Την οδύνη του για το χαμό του Μπόρις Μουζενίδη εξέφρασε ο Ιβάν Σαββίδης, μέσα από το λογαριασμό της Ελληνικής Νεολαίας στη Ρωσία, στην οποία είναι πρόεδρος.

Ο Ιβάν Σαββίδης συνδεόταν με τον εκλιπόντα με στενή φιλία και στο μήνυμά του αναφέρεται στο έργο του Μουζενίδη και στο κενό που αφήνει.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Τα νέα για τον πρόωρο θάνατο του Μπόρις Μουζενίδη μας. Ενας από τους πιο ταλαντούχους, ενεργούς εκπροσώπους της ελληνικής διασποράς στον μετα-σοβιετικό χώρο πέθανε. Ενας επιχειρηματίας, ένας πατριώτης, ένας φιλάνθρωπος, ένας άνθρωπος, μέσω των προσπαθειών του οποίου δημιουργήθηκαν στενότεροι δεσμοί μεταξύ της Ελλάδας και των χωρών της πρώην ΕΣΣΔ.

Για πολλά χρόνια ο Μπόρις και εγώ είχαμε ζεστές ανθρώπινες σχέσεις, κοινές πρωτοβουλίες και έργα στη δημόσια ζωή. Είναι αδύνατο να πιστέψουμε τι συνέβη, είναι ακόμη πιο δύσκολο να εκτιμηθεί το μέγεθος της απώλειας που συνέβη.

Εκ μέρους της FNCA των Ελλήνων της Ρωσίας και εξ ονόματός μου, εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους φίλους του Μπόρις Μουζενίδη, τους συμπατριώτες του, τους συναδέλφους του και την πολυάριθμη ομάδα της εταιρείας που δημιούργησε. Αυτή την ημέρα πενθούμε μαζί σας.

Αιώνια μνήμη!

Είθε ο Κύριος να στηρίξει την ψυχή του.

Ιβάν Σαββίδης”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *