Κακοκαιρία Daniel: Με νερό από τα κολυμβητήρια εφοδιάζεται το νοσοκομείο του Βόλου (ΒΙΝΤΕΟ)

γιατρός νοσοκομείου Βόλου κορονοϊός

Αποκαταστάθηκαν όλες οι λειτουργίες

Τον εφοδιασμό του με νερά από τα κολυμβητήρια του Βόλου έκανε το Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο, καθώς κρίθηκε αναγκαίο για την λειτουργία του.

Η Πυροσβεστική με δύο οχήματα και υδροφόρες κατάφερε το απόγευμα της Πέμπτης να εφοδιάσει το νοσοκομείο με νερό, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει τη λειτουργία του καθώς τα προηγούμενα 24ωρα υπήρχαν διακοπές και οριακές καταστάσεις στο νοσοκομείο, εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel.

«Βασικό το νερό για καθαριότητα και αποστείρωση»

Οπως είπε στο Mega ο Κωνσταντίνος Μηνδρινός, πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου, το νερό είναι σημαντικό για βασικές λειτουργίες των νοσοκομείων, όπως η καθαριότητα και η αποστείρωση των εργαλείων.

Δείτε επίσης: Νοσοκομείο Βόλου: Πλημμύρησε η πτέρυγα για τις χημειοθεραπείες

Η κακοκαιρία Daniel οδήγησε οριακά στην κατάρρευση του νοσοκομείου λόγω της διακοπής υδροδότησης, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της 5ης Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας τονίζεται πως «το Γενικό Νοσοκομείο του Βόλου, έχει πλήρη επάρκεια νερού, διότι καλύπτεται συνεχώς όλο το 24ωρο με παροχή από υδροφόρες».

Διαβάστε επίσης  Μπέος για Ατζούν: "Να βάλει ο Θεός το χέρι του να επενδύσει, εγώ κουράστηκα με το ποδόσφαιρο"

Αποκαταστάθηκαν όλες οι λειτουργίες του νοσοκομείου

Τώρα πια αποκαταστάθηκαν οι λειτουργίες του νοσοκομείου καθώς την Τρίτη υπήρχε πρόβλημα και με τις χημειοθεραπείες σύμφωνα με τα όσα είπε o Kωνσταντίνος Μηνδρινός.