Καλλιακμάνης για Πάτρα: “Θα ερευνηθούν και οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ζευγαριού”

σπίτι Πάτρα Πισπιρίγκου Δασκαλάκης

“Δύσκολα ομολογείται ένα έγκλημα”

Ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μίλησε στον ALPHA, σχετικά με την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα.

«Θα ανοίξουν τα πάντα και οι τραπεζικοί λογαριασμοί προκειμένου να διερευνηθούν» ανέφερε ο ίδιος.

Ήδη η εισαγγελική Αρχή, σύμφωνα με πληροφορίες, διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθεί το τι ακριβώς έχει συμβεί με την μοναχική γυναίκα η οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες, φέρεται να φοβόταν την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, είχε κάνει πληρεξούσιο στον Μάνο Δασκαλάκη για να διαχειρίζεται τα οικονομικά της.

Διαβάστε επίσης  Αγριος ξυλοδαρμός μεταξύ 14χρονων - Ηθελε να την πετάξει στη θάλασσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως είπε ο κ. Καλλιακμάνης για το ζευγάρι βλέπουμε «άρνηση και σύγκρουση μεταξύ τους» ενώ πρόσθεσε ότι «δύσκολα ομολογείται ένα έγκλημα, όταν το θύμα είναι παιδί.

Μην ξεχνάτε ότι και στην Ανδραβίδα ουδέποτε ο στυγνός εκτελεστής ομολόγησε ότι σκότωσε τα δύο παιδιά. Έκανε μια έμμεση ομολογία».

Ο κ. Καλλιακμάνης πρόσθεσε ότι «το εάν εμπλέκεται ή εμπλέκονται κι άλλοι στην υπόθεση ή στις υποθέσεις, διερευνάται από την ΕΛ.ΑΣ. Όσο για το πώς συμπεριφέρεται κάποιος στα κρατητήρια της Αστυνομίας, σίγουρα βρίσκεται σε ένα σοκ. Αν έχει κάνει το έγκλημα, σκέφτεται τι θα επακολουθήσει».