Καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Ηράκλειο Κρήτης – Τρεις τραυματίες

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και μονάδα με γιατρό

Περιστατικό με πυροβολισμούς και τρεις τραυματίες σημειώθηκε στην περιοχή του Γαζίου του Δήμου Μαλεβιζίου, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία του Cretalive, όλα ξεκίνησαν όταν κλιμάκιο αστυνομικών παρακολουθούσαν 35χρονο καταζητούμενο που βρίσκονταν σε τζιπ.

Όταν επιχείρησαν να τον σταματήσουν και να τον συλλάβουν, εκείνος επιχείρησε να διαφύγει. Έτσι, ξεκίνησε καταδίωξη, με τον 35χρονο να βγάζει όπλο και να πυροβολεί εναντίον των αστυνομικών.

Οι τελευταίοι φέρονται να ανταπέδωσαν τα πυρά.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν ένας αστυνομικός της ΟΠΚΕ, ο επιβαίνων στο τζιπ, ο οποίος και συνελήφθη και ένας άνδρας που βρισκόταν σε παρακείμενη καφετέρια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κανένας από τους τρεις δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και μονάδα με γιατρό, καθώς επίσης και αστυνομικές δυνάμεις.

Στην ανακοίνωσή της για το περιστατικό, η Αστυνομία αναφέρει: «Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπος στο Ηράκλεο Κρήτης, διότι κατά τη διάρκεια σύλληψής του, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν αστυνομικό και έναν πολίτη. Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου».

*Φωτογραφία αρχείου