Καταθέτει ο πατέρας του προπονητή ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης

Η μητέρα του έστρεψε τα βέλη της στους γονείς της ανήλικης

Κατάθεση για την κατηγορία που αντιμετωπίζει ο γιος του θα δώσει σήμερα (27/5) ο πατέρας του προπονητή ιστιοπλοΐας, τον οποίο καταγγέλλουν για τον βιασμό ανήλικης μαθήτριας του.

Η μαρτυρία του έρχεται αμέσως μετά από αυτή της μητέρας του κατηγορούμενου που κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της έστρεψε τα βέλη της στους γονείς της νεαρής κοπέλας, που καταγγέλλει το βιασμό της στην τρυφερή ηλικία των 11 ετών.

Η μητέρα του κατηγορούμενου υποστήριξε πως οι γονείς της 22 ετών σήμερα κοπέλας έκαναν ανοιχτά λόγο για γάμο στο σπίτι της την Πρωτοχρονιά του 2013 πριν απομακρυνθεί ο γιος της από τον Όμιλο.

Μάλιστα, κατέθεσε πως οι μάρτυρες της υπόθεσης δέχονται απειλές. «Μου είπε ότι ο γιος μου θα είναι ιδανικός σύζυγος για την κόρη της. Έπαθα σοκ. Της λέω: “ξέρεις πόση διαφορά ηλικίας έχουν;”. Μου απάντησε: “τέτοια διαφορά πρέπει να υπάρχει”… Δεν μου άρεσε που ήταν ανήλικοι, αλλά αφού ήθελαν τα παιδιά…» κατέθεσε συμπληρώνοντας πως ο γιός της της εξομολογήθηκε, ενώ βρισκόταν στη φυλακή, ότι είχε σεξουαλική σχέση με το κορίτσι.

Η μητέρα του κατηγορούμενου εκτίμησε ότι στόχος της οικογένειας της αθλήτριας ήταν να κερδίσουν χρήματα. «Βρήκαν γαμπρό με πιο πολλά λεφτά» σχολίασε η μητέρα του κατηγορούμενου αναφέροντας πως μιλά για τον νέο προπονητή της αθλήτριας. Η μαρτυρία του νέου προπονητή που αρνήθηκε καταθέτοντας στο δικαστήριο ότι διατηρούσε σχέσεις με την αθλήτρια του προκάλεσε την αντίδραση του κατηγορούμενου που ξέσπασε σε κλάματα κατηγορώντας τον ότι λέει ψέματα. «Είσαι ψεύτης! Μπήκες ανάμεσα!» φώναξε ο προφυλακισμένος προπονητής.

*Φωτογραφία αρχείου

Πηγή: newsbeast.gr