Καταθέτει σήμερα (30/11) ο σημαντικός μάρτυρας για την υπόθεση στα Πετράλωνα

δάσκαλο αγγλικών κατηγορίες Χανιά κατηγορίες

Ο συγγραφέας που ξεκίνησε τα ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης

Την δική του κατάθεση θα δώσει σήμερα ο συγγραφέας που ξεκίνησε να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης δύο παιδιών στα Πετράλωνα, καθώς είναι ο μάρτυρας – “κλειδί”.

Πετράλωνα: Η δικηγόρος της 22χρονης σήμερα κόρης της οικογένειας, Δήμητρα Πλαστήρα μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία», τόνισε ότι η 22χρονη έχει ήδη καταθέσει και θα το επαναλάβει συμπληρωματικά και τις επόμενες ημέρες, ενώ όπως είπε κατάθεση έχει δώσει και ο 17χρονος αδελφός της.

Όπως είπε η κα Πλαστήρα «αυτά που έχουμε ακούσει και από τα ίδια τα παιδιά, δεν μπορεί να τα χωρέσει ανθρώπινος νους και όσο και να μην θέλουμε να τα πιστέψουμε, αυτά είναι η εμπειρία των παιδιών. Έχουν κατατεθεί όλα όσα αφορούσαν στον πατέρα τους και προγενέστερα και τώρα είναι η σειρά να μιλήσουν για την μητέρα τους».

Διαβάστε επίσης: Πετράλωνα: Σοκάρει η κατάθεση του 17χρονου – «Με τρομοκρατούν έξω από την πόρτα μου»

Η δικηγόρος υποστήριξε ότι «ο συγγραφέας έχει καταθέσει στην Εισαγγελία αίτημα αναδοχής για τον 17χρονο εδώ και έναν χρόνο. Το θέμα είναι όμως, ότι έχουμε πληροφορηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες ότι ο φάκελος είναι έτοιμος από τον Μάιο και αναρωτιόμαστε γιατί δεν αποφαίνονται εδώ και τόσους μήνες είτε προς τη μία κατεύθυνση ή προς την άλλη.

Διαβάστε επίσης
Πατέρας κατηγορείται πως βίαζε για πέντε χρόνια την 28χρονη κόρη του

Διαβάστε επίσης: Πετράλωνα: Τι δηλώνουν τα δύο αδέρφια που καταγγέλλουν βιασμό από τον πατέρα τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε λίγους μήνες το παιδί αυτό θα γίνει 17 ετών. Είναι ένα παιδί που με τον τρόπο αυτόν η Πολιτεία τού έχει απεμπολήσει τα δικονομικά δικαιώματά του γιατί χωρίς στην ουσία να τον εκπροσωπεί κάποιος, ο ίδιος δεν μπορεί να εκπληρώσει τα δικαιώματά του».