Κατερίνη: Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του διαρρήκτη με τη μάσκα νεκροκεφαλή

αστυνομία Κατερίνη Πιερία

Ο δράστης άφησε το DNA του στο κατάστημα όταν κόπηκε από τα σπασμένα γυαλιά

Βρέθηκε ο διαρρήκτης με τη μάσκα νεκροκεφαλή στην Κατερίνη, καθώς ο δράστης άφησε το DNA του στο κατάστημα όταν κόπηκε από τα σπασμένα γυαλιά.

Τα πλάνα από την κάμερα ενός καταστήματος οπτικών στην Κατερίνη, αλλά και το DNA που άφησε όταν κόπηκε από τα σπασμένα γυαλιά, αποκάλυψαν την ταυτότητα του διαρρήκτη με τη μάσκα- νεκροκεφαλή που είχε γκρεμίσει την βιτρίνα τα ξημερώματα της 29ης Απριλίου!

Ο δράστης είχε κλέψει 15 ζευγάρια γυαλιά ηλίου, συνολικής αξίας 4.500 ευρώ, μέρος από τα οποία βρέθηκαν στο σπίτι του και κατασχέθηκαν όπως και ένα διαρρηκτικό εργαλείο που χρησιμοποίησε για να σπάσει τη τζαμαρία. Η διάρρηξη είχε γίνει λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, αλλά μισή ώρα αργότερα ο δράστης επέστρεψε πάνω σε ένα ποδήλατο και χωρίς να φορά τη μάσκα, για να πάρει το… σφυρί που ξέχασε στο μαγαζί!

Όταν πέρασε το κεφάλι του μέσα στην τρύπα που είχε ανοίξει, κόπηκε από τα τζάμια και άφησε πίσω του αίμα και αποτυπώματά που αξιοποίησε η η Αστυνομία. Μάλιστα, το προηγούμενο βράδυ ο ίδιος διαρρήκτης με τη μάσκα- νεκροκεφαλή είχε μαυρίσει τη τζαμαρία του μαγαζιού βάζοντας με τον αναπτήρα του φωτιά σε ένα σπρέι που κρατούσε, ίσως επειδή πίστευε ότι θα έσπαζε την βιτρίνα χωρίς να κάνει θόρυβο!

Διαβάστε επίσης  Πέλλα: Εδεσαν, φίμωσαν και λήστεψαν δύο γυναίκες μέσα σε σπίτι - «Δεν θέλω να δω άνθρωπο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: protothema.gr