Κατερινόπουλος για Πάτρα: “Με το τεστ DNA θα αποδειχθούν τα πάντα”

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος, μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Star, σχετικά με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα.

Έτοιμη για μήνυση είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου προς τον Μάνο Δασκαλάκη, για την πρόθεση του τελευταίου να ζητήσει τεστ DNA για την Ίριδα και την Μαλένα.

Ο Κατερινόπουλος, αναφερόμενος στην υπόθεση αναρωτιέται με νόημα αν η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κάνει μήνυση και… στην ανακρίτρια, σε περίπτωση που εκείνη διατάξει το τεστ.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, είπε πως:

Ακούσαμε ότι ο Μάνος θέλει να γίνει τεστ DNA, αν αυτό αληθεύει. Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να υποβάλλει όσες μηνύσεις θέλει για κάτι που έγινε ή και δεν έγινε εις βάρος του, αυτό το κρίνει η δικαιοσύνη.

Πατέρας είναι κι αυτός, μάνα είναι κι αυτή, βεβαίως έχει το δικαίωμα, αλλά γιατί φοβάται, τι είναι αυτό που φοβάται.

Διαβάστε επίσης  Αγριος ξυλοδαρμός μεταξύ 14χρονων - Ηθελε να την πετάξει στη θάλασσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν δεν φοβάται θα μπορούσε να πει και η ίδια, ‘προχώρα, πάμε να κάνουμε το τεστ να αποδειχθεί. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

Και αν ο Μάνος δεν πάει ο ίδιος να κάνει τεστ DNA και διαταχθεί από την ανακρίτρια να γίνει το τεστ, τότε θα κάνει μήνυση στην ανακρίτρια η κ. Πισπιρίγκου;

Στα πλαίσια μιας έρευνας τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Δεν δεσμεύεται κανένας ανακριτής, κανένας δικαστικός να διατάξει οποιαδήποτε έρευνα η οποία θα συνεισφέρει στοιχεία για την απόδειξη της αλήθειας»

Ο κ. Κατερινόπουλος προσθέτει πως το τεστ DNA θα δείξει τα πραγματικά κίνητρα και θα έρθουν κι άλλες αποκαλύψεις.

«Με το τεστ DNA θα αποδειχθούν τα πάντα. Αν αποδειχθεί ότι δεν είναι δικά του τα παιδιά, τα πράγματα αλλάζουν. Θα βοηθήσει πολύ να δούμε ποια ήταν τα κίνητρα.

Θα δώσει σωστή απάντηση στο κομμάτι των κινήτρων και πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλες αποκαλύψεις. Τα πουλάκια θα αρχίσουν να κελαηδούν και από τις δύο πλευρές. Θα χυθεί άπλετο φως».