Κατερινόπουλος: “Μήπως η σεξουαλική ικανότητα των παιδόφιλων να τελειώνει με κάποιο χημικό μέσο;”

Κατερινόπουλος Πάτρα

Ο εν αποστρατεία ταξίαρχος σχολίασε την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

Για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό η οποία έπεσε θύμα βιασμού από ενήλικες άνδρες, μίλησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel.

Ο κ. Κατερινόπουλος σχολίασε τις εξελίξεις και εκτίμησε πως δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό αλλά πως κρύβεται από πίσω ένα ολόκληρο κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων.

«Η εκτίμησή μου είναι ότι δεν είναι υπόθεση ενός ανδρός πολύ φοβάμαι ότι υπήρχε ένα ολόκληρο κύκλωμα πίσω από αυτόν. Η αστυνομία έχει πολλή δουλειά. Αυτό το έγκλημα όπως εξελίσσεται θα τραβήξει πολύ καιρό. Εύχομαι να βρεθεί άκρη και να δοθούν απαντήσεις».

Στη συνέχεια ο εν αποστρατεία ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. συμπλήρωσε: «Θα χάσουν πολλοί των ύπνο τους. Γιατί ο κύριος αυτός φωτογραφιζόταν με άτομα υψηλού status – δεν λέω ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι παιδόφιλοι – ήθελε να εξασφαλίσει άλλοθι αλλά και πελατεία διεστραμμένων ανθρώπων που θέλουν να βρίσκονται με παιδάκια μέσα από αυτούς τους κύκλους».

«Μήπως ήρθε η ώρα οι παιδόφιλοι – αφού είδαμε ότι δεν θεραπεύονται – να τελειώνει η σεξουαλική τους ικανότητα με κάποιο χημικό μέσο; Ακραίο; Ας το δουν οι επιστήμονες και οι νομοθετούντες» τόνισε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.