Κατερινόπουλος – Πάτρα: «Δεν τους εμπιστεύομαι όλους στην ασφάλεια Πατρών»

Κατερινόπουλος Πάτρα

Δηλώσεις βόμβα για τις φωτογραφίες από τον θάνατο της Ίριδας

Δηλώσεις βόμβα έκανε για ακόμη μια φορά ο ταξιάρχης εα Θανάσης Κατερινόπουλος σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας και τις φωτογραφίες από τον θάνατο της μικρής Ίριδας.

Συγκεκριμένα, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών ζήτησε από την Ασφάλεια Πατρών τα συγκεκριμένα ντοκουμέντα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες επικρατεί αναστάτωση για το πώς αυτά διέρρευσαν στον Τύπο. Και αυτό, γιατί το cd που περιέχει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες βρίσκεται σε συγκεκριμένο γραφείο στην Ασφάλεια Πατρών. Το συγκεκριμένο cd ζήτησε το Ανθρωποκτονιών, ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί και στους δύο πραγματογνώμονες που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης
Πάτρα: Χειρούργος αρνήθηκε να εξετάσει ανήλικη ασθενή που τελικά είχε σκωληκοειδίτιδα

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη, υποστήριξε πως ο ίδιος δεν εμπιστεύεται κάποιους από την Ασφάλεια Πατρών. «Έχω τους δικούς μου λόγους να μην τους εμπιστεύομαι. Χαίρομαι που ανέλαβε την υπόθεση το Ανθρωποκτονιών. Δεν μου αρέσει να βλέπω να κυκλοφορούν κάποιοι και να λένε διάφορα στον αέρα που την φωλιά τους την έχουν λερωμένη στο παρελθόν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ταξίαρχος εν Αποστρατεία.

Πηγή: enikos.gr