Κατερινόπουλος – Πάτρα: “Οσο περισσότερο μιλάει ο ένας εκ των δύο γονιών, τόσο καλύτερα για τους ανακριτές”

Ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, προχώρησε σε νέες δηλώσεις σχετικά με την  υπόθεση-θρίλερ της Πάτρας.

Σύμφωνα με τον έμπειρο κ. Κατερινόπουλος  ο Μάνος Δασκαλάκης στήριξε την Ρούλα Πισπιρίγκου και στην κατάθεση του με τον δικό του τρόπο.

«Στην πορεία, φυσικά, είπε άλλα στα ΜΜΕ. Τώρα βλέπουμε μια διαφορετική στάση, είναι δικαίωμα του να μην μιλάει, εφαρμόζει τη δική του τακτική και δεν μπορώ να πω ότι κρύβεται», ανέφερε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο κ. Κατερινόπουλος τόνισε ότι είναι καλό να «ακούγονται» οι γονείς των παιδιών, καθώς όσο περισσότερο μιλάνε, τόσο πιο πιθανό είναι να φανεί η αλήθεια:

Διαβάστε επίσης
Πάτρα: Εκλεψαν τους κωδικούς εταιρίας και άρπαξαν 60000 ευρώ

«Προφανώς υπάρχει μια διάσταση μεταξύ Μάνου και Ρούλας, η οποία όμως μπορεί να βοηθήσει τις ανακριτικές αρχές για να οδηγηθούν στην άκρη του νήματος, να αποκαλυφθούν τα όποια εγκλήματα και να αποδειχθούν και οι θάνατοι των τριών παιδιών.

Σημασία έχει όμως ότι όσο περισσότερο μιλάει ο ένας εκ των δύο, τόσο καλύτερα είναι για τους ανακριτές», είπε.

«Καλό θα ήταν και ο Μάνος να βγει να μιλήσει κι αυτός, να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο στην αποκάλυψη της αλήθειας.

Αφού τον ενδιαφέρει τόσο πολύ η αλήθεια, να βγει να κάνει τις δηλώσεις που πρέπει, πέρα από αυτά που είπε στον ανακριτή. Πιστεύω πως θα κληθεί σύντομα να καταθέσει ξανά και να δώσει διευκρινίσεις», κατέληξε.