Κάθειρξη 8 ετών στον Πακιστανό για τη δολοφονία Μουστάκα

συντάξεις πρόστιμο Θεσσαλονίκη Μουστάκα Αφγανός υπάλληλος δολοφονία Τοπαλούδη ψευτογιατρός αστυνομικό δίκη Χρυσής Αυγής Χρυσή Αυγή

Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών

Σε οκτώ έτη κάθειρξη χωρίς την αναγνώριση ελαφρυντικού καταδίκασε το Τριμελές Εφετείο Ανηλίκων τον τρίτο κατηγορούμενο για τη δολοφονία του 25χρονου Νικόλα Μουστάκα τον δεκαπενταύγουστο του 2018 στον λόφο Φιλοπάππου.

Η δίκη για τη δολοφονία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, καθώς ο 18χρονος σήμερα πακιστανικής καταγωγής κατηγορούμενος, ήταν σε ηλικία 17 ετών όταν έγινε η επίθεση στον άτυχο Νικόλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι δεν είχε καμία συμμετοχή στο έγκλημα και πως το μόνο που έκανε εκείνη την ώρα ήταν να κρατά την Πορτογαλίδα φίλη του 25χρονου, χωρίς να βλέπει τι έκαναν οι άλλοι δύο ενήλικες συγκατηγορούμενοί του στο θύμα.

«Να κλέψω πήγαινα και όχι να σκοτώσω», φέρεται να είπε στους δικαστές. Μάλιστα, φέρεται να μην ζήτησε συγγνώμη για τη δολοφονία του Νικόλα Μουστάκα. Για την ίδια υπόθεση, έχουν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη οι δύο ενήλικες αλλοδαποί.

Ο 25χρονος Νικόλας εργαζόταν στο εξωτερικό. Είχε έρθει στην Ελλάδα για να περάσει κάποιες μέρες με την οικογένειά του. Στις 15 Αυγούστου 2018, ανέβηκε στον λόφο Φιλοπάππου μαζί με την Πορτογαλίδα φίλη του. Εκεί δέχθηκε επίθεση από τους τρεις κατηγορουμένους με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό, χάνοντας τη ζωή του.

Διαβάστε επίσης  Μεγαλειώδης η στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας (ΦΩΤΟ)

Θρίλερ με πτώμα άνδρα σε θαλάσσια περιοχή

Ένα θρίλερ με πτώμα άνδρα εκτυλίσσεται σε θαλάσσια περιοχή στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, το πτώμα του άνδρα εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα.

Μέχρι στιγμής τα στοιχεία του παραμένουν άγνωστα, ενώ πρόκειται για άνθρωπο ηλικίας 65-70 ετών, ύψους περίπου 1,80 μ., ενώ έχει και λευκά μαλλιά.

Ήταν ενδεδυμένος με μπλε φόρμα, καρό πουκάμισο και γκρι μπουφάν.

Τα στελέχη του Α’ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά έσπευσαν στο σημείο και ανέσυραν τη σορό.

Έπειτα, εκείνη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο».

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *