Καβάλα: «Δεν νιώθω ανακούφιση για το παιδί μου» λέει η μητέρα της φαρμοκοποιού

Καβάλα

Ισόβια κάθειρξη για τον 55χρονο συζυγοκτόνο

Ισόβια κάθειρξη, χωρίς ελαφρυντικά, επιβλήθηκε σήμερα (31/3Ο) στον 55χρονο συζυγοκτόνο ο οποίος τον Μάιο του 2022 στραγγάλισε την 43χρονη σύζυγο του μέσα στο φαρμακείο της.

Η οικογένεια της Αΐντα ένιωσε μια ικανοποίηση για την έκβαση της υπόθεσης ωστόσο η αγαπημένη τους κόρη δεν μπορεί να γυρίσει πίσω, σύμφωνα με τη μητέρα η οποία ένα χρόνο μετά τη στυγνή δολοφονία δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την απώλεια της κόρης της.

«Δεν νιώθω ανακούφιση για το παιδί μου» ήταν τα λόγια της γυναίκας.

Από την πρώτη στιγμή τα ανήλικα παιδιά της φαρμακοποιού ήταν ενήμερα για τη δολοφονία της μητέρας τους, με την οικογένεια της Αΐντα να στέκεται στο πλευρό τους για να τα μεγαλώσει με αγάπη όπως θα έκανε και η μητέρα τους αν δεν της έκοβε το νήμα της ζωής ο πατέρας τους.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 31χρονος που πυροβόλησε έξω από κέντρο διασκέδασης (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε επίσης: Καβάλα: Ισόβια στον 55χρονο που στραγγάλισε τη σύζυγο του

Το έγκλημα είχε καταγραφεί σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου. Ο συζυγοκτόνος, ο οποίος στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια τη μητέρα των παιδιών του όταν του ζήτησε να χωρίσουν και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει, παρουσιάστηκε στην απολογία του με ένα ναρκισσιστικό παραλήρημα.

«Την ώρα της απολογίας του γέλασε πέντε φορές ενώ δεν δάκρυσε ποτέ. Προσέβαλε τη μνήμη της γυναίκας του. Σκότωσε τη γυναίκα του, τη μητέρα των παιδιών του για δεύτερη φορά. Την πρώτη με τα ίδια του τα χέρια και τη δεύτερη με τα λόγια του στο δικαστήριο».

Πηγή: protothema.gr