Καβάλα: Οχημα με μετανάστες συγκρούστηκε με φορτηγό – 7 τραυματίες (Αποκλειστικές εικόνες)

τροχαίο Καβάλα μετανάστες

Ο οδηγός του οχήματος έφυγε τρέχοντας από το σημείο

Επτά άτομα, ανάμεσά τους κι ένα παιδί, τραυματίστηκαν σε τροχαίο το πρωί της Τετάρτης (31/5) στο χωριό Αγιος Χριστόφορος του δήμου Παγγαίου στο νομό Καβάλας.

Πρόκειται για όχημα που μετέφερε παράνομους μετανάστες και το οποίο συγκρούστηκε με φορτηγό μέσα στο χωριό, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Thes.gr, το όχημα μπήκε μέσα στην κατοικημένη περιοχή με σκοπό να αποφύγει μπλόκο της αστυνομίας που συνήθως υπάρχει στον κεντρικό δρόμο.

Για άγνωστο λόγο, το όχημα με τους μετανάστες συγκρούστηκε με το φορτηγό. Από τη σφοδρή σύγκρουση, επτά άτομα τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους ένα μικρό παιδί. Ο οδηγός του, βγήκε άμεσα από το όχημα και τράπηκε σε φυγή. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι και αυτός τραυματισμένος. Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα που παρέλαβαν τους τραυματίες, και περιπολικά της ΕΛΑΣ που αναζητούν το άτομο που εξαφανίστηκε. Ο οδηγός του φορτηγού δεν τραυματίστηκε.

Διαβάστε επίσης  Νεκρός άνδρας σε τροχαίο δυστύχημα στη Νάουσα

Το αυτοκίνητο που μετέφερε τους ανθρώπους είχε ενοικιαστεί από την Αθήνα.

Οπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, είναι συνήθης πρακτική των κυκλωμάτων που μεταφέρουν παράνομους μετανάστες να μπαίνουν μέσα σε κατοικημένες περιοχές ώστε να αποφύγουν τα μπλόκα που στήνονται σε κεντρικές οδικές αρτηρίες, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για ατυχήματα μέσα στους οικισμούς. Οπως έγινε σήμερα…

Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες που κατέγραψε το Thes.gr από το σημείο…

τροχαίο Καβάλα μετανάστες

τροχαίο Καβάλα μετανάστες

τροχαίο Καβάλα μετανάστες

τροχαίο Καβάλα μετανάστες