Καβάλα: Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του 56χρονου πριν σκοτώσει την γυναίκα και το παιδί του

αντιεμβολιαστής

Το τηλεφώνημα στον ξάδελφο του

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το άγριο φονικό που έγινε σήμερα Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στην Καβάλα.

Ειδικότερα, ο 56χρονος κτηνοτρόφος που σκότωσε την γυναίκα και το παιδί του μέσα στο μαντρί στην Καβάλα, σύμφωνα με πληροφορίες πριν αυτοκτονήσει τηλεφώνησε σε έναν εξάδελφό του.

Ο δράστης μετέφερε την εν διαστάσει σύζυγό του και το ενός έτους παιδί τους στο μαντρί του. Εκεί τους σκότωσε με την καραμπίνα του. Όμως πριν στρέψει την κάννη του όπλου στον εαυτό του, τηλεφώνησε σε έναν εξάδελφό του.

«Είμαστε στο μαντρί, ελάτε να μας βρείτε» είπε μόνο και έκλεισε το τηλέφωνο.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: 20 πρόστιμα για παραβάσεις του ΚΟΚ το τελευταίο 24ωρο

Ο ξάδελφος τότε τηλεφώνησε σε έναν αντιδήμαρχο και εκείνος με την σειρά του την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο που τους υπέδειξε ο συγγενής του δράστη, βρέθηκαν μπροστά στο φρικιαστικό θέαμα.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Καβάλας, proininews, την Τρίτη το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στο δικαστήριο αλλά όλα ήταν ήρεμα. Η 30χρονη γυναίκα η οποία ήταν Ελληνίδα που μεγάλωσε στην Γερμανία, ήθελε να πάει με το παιδί στη χώρα για να τακτοποιήσει οικογενειακές υποθέσεις καθώς πρόσφατα πέθανε ο πατέρας της. Ίσως ο δράστης φοβήθηκε ότι δεν θα επέστρεφε.

Πηγή: enikos.gr