Kαβάλα: Συνελήφθη ο διοργανωτής της συναυλίας του Μάλαμα

Πρόστιμο 1.500 ευρώ επέβαλε το δικαστήριο με την αυτόφωρη διαδικασία στον προσωρινά υπεύθυνο διοργανωτή της συναυλίας του Σωκράτη Μάλαμα στην Καβάλα με την κατηγορία της παράβασης των μέτρων του ποινικού κώδικα για την αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, η συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 31 Ιουλίου, στο ανοιχτό θέατρο «Ακόντισμα» της Νέας Καρβάλης στην Καβάλα και η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε τα 1.000 άτομα.

Η Αστυνομία σύμφωνα με το ΑΠΕ, κινήθηκε αυτεπάγγελτα και συνέλαβε τον προσωρινά υπεύθυνο για τη διοργάνωση της συναυλίας, καθώς στο χώρο του θεάτρου δεν τηρήθηκε κανένα από τα μέτρα που προβλέπονται στον ποινικό κώδικα με στόχο την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού .

Όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία δε φορούσαν μάσκες κατά την είσοδό και την αποχώρηση τους από το χώρο, ενώ δεν τηρήθηκαν και οι προβλεπόμενες αποστάσεις στις κερκίδες του θεάτρου στην Καβάλα. Επίσης, δεν υπήρχε ξεχωριστή είσοδος και έξοδος από το χώρο του θεάτρου.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: 43χρονος ξυλοκόπησε την σύζυγό του και την εκβίαζε για χρήματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *