Καβάλα: Τι έδειξε η νέα αυτοψία του ιατροδικαστή για την άγρια δολοφονία της 68χρονης

Θεσσαλονίκη

Συνεχίζονται οι έρευνες

Μετά και την ιατροδικαστική εξέταση οι αρχές αποδίδουν την άγρια δολοφονίας της 68χρονης γυναίκας στο Ποδοχώρι Καβάλας σε εγκληματική ενέργεια.

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε νεκρή σε μικρή απόσταση από το ποιμνιοστάσιό της, ο ανιψιός της, το απόγευμα της Παρασκευής. Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση, ενώ ο ιατροδικαστής ήρθε και σήμερα στο χωριό για να κάνει νέα αυτοψία στο σημείο.

Δείτε επίσης: Δολοφονία στην Καβάλα: Δυο ύποπτοι για τη δολοφονία της 68χρονης γυναίκας

Η 68χρονη κτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρή με πολλαπλά τραύματα στο Ποδοχώρι του Δήμου Παγγαίου Καβάλας το απόγευμα της Παρασκευής 2 Ιουνίου. Στην αρχή ο θάνατός της δεν αποδόθκε σε εγκληματική ενέργεια, μετά την ιατροδικαστική εξέταση όμως, αποδείχθηκε πως φέρει πολλαπλές εσωτερικές κακώσεις.

Οι κάτοικοι του χωριού είναι προβληματισμένοι και συντετριμμένοι από τον βίαιο θάνατο της συγχωριανής τους, η οποία βρέθηκε νεκρή από τον ανιψιό της, αφού είχε περάσει η ώρα που συνήθιζε να επιστρέφει στο σπίτι από το ποιμνιοστάσιό της και η οικογένειά της ανησύχησε.

Διαβάστε επίσης  Aγιος Παντελεήμονας: Ο 74χρονος απειλούσε ότι θα σκοτώσει και τα παιδιά του 50χρονου

Σήμερα Κυριακή, (4/6) στις 14:00 έφτασε στο ποιμνιοστάσιο του θύματος ο ιατροδικαστής, για δεύτερη, συμπληρωματική αυτοψία. Έμεινε για μια περίπου ώρα στον τόπο του εγκλήματος.

Η 68χρονη ζούσε στο Ποδοχώρι με τον σύζυγό της. Οι συγχωριανοί της την περιγράφουν ως πολύ ήσυχη γυναίκα.

Πηγή: ertnews.gr