Κερατσίνι: Μαθητές απείλησαν και κούρεψαν 15χρονη σε ΕΠΑΛ (ΦΩΤΟ)

σχολεία σχολείο Θεσσαλονίκη Λύκεια

Τα μεγαλύτερα αδέρφια της πήγαν στο σχολείο και έδειξαν τα μηνύματα στον λυκειάρχη

Θύμα σοβαρού bullying έπεσε 15χρονη μαθήτρια στο ΕΠΑΛ Κερατσινίου από συμμαθητές της, οι οποίοι την απείλησαν και τις έκοψαν τα μαλλιά μέσα στην τάξη.

Η μητέρα της 15χρονης μαθήτριας από το Κερατσίνι δήλωσε πως την είχαν βάλει σε μια ομαδική συνομιλία και κάτι είδε στο ίντερνετ και τους το έστειλε. Ξεκίνησαν να της στέλνουν απειλητικά μηνύματα που της έλεγαν ότι πρέπει να έχει μαχαίρι μαζί της, γιατί “θα την σκοτώσουν στο ξύλο”.

Χθες, όταν ήταν στην τάξη και χτύπησε το κουδούνι, κάποια κοπέλα από πίσω της πήρε ψαλίδι και της έκοψε τα μαλλιά” ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της. Παράλληλα, εξέφρασε την ανησυχία της για το γεγονός πως μέσα στην τάξη υπάρχουν παιδιά που “έχουν ψαλίδι και δεν ξέρω και γω τι άλλο”.

Η μητέρα αποκάλυψε επίσης, έπειτα από περιστατικό τα μεγαλύτερα αδέλφια της 15χρονης πήγαν στο σχολείο και έδειξαν στον λυκειάρχη τα μηνύματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι καθηγητές έδωσαν αποβολή στον μαθητή που έστειλε τα μηνύματα, ενώ του συστήθηκε να ζητήσει συγγνώμη από την έφηβη.

Όταν τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια της κοπέλας πήγαν στο σχολείο, ο ένας από τους δύο, σε έξαλλη κατάσταση, απείλησε όσους την παρενοχλούσαν.

Μάλιστα, χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Τα παιδιά που ενεπλάκησαν στο περιστατικό οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Δραπετσώνας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *