Κερατσίνι: “Ο πατέρας μου ζήτησε να κάνει τεστ αλήθειας” αναφέρει ο θείος της ανήλικης που την βίαζε ο 78χρονος

βιασμός γυιναίκα ξυλοδαρμός

Τα όσα ισχυρίζεται για την υπόθεση

Εφιαλτικές στιγμές έζησε στα χέρια του παππού της μία 16χρονη από το Κερατσίνι, στην οποία ασελγούσε από τα εννιά της χρόνια ο 78χρονος.

Ο θείος της σήμερα 16χρονης κοπέλας, η οποία ζει στο Κερατσίνι και κατηγορεί τον παππού της ότι περίπου από το 2017 έως το 2019 την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις, αναφέρει: «Οι κατηγορίες είναι ό,τι να ‘ναι. Από τα πέντε παιδιά του, τα τέσσερα είμαστε μαζί του. Πώς γίνεται; Έχω κόρη, έχει κόρη τα είδαμε αυτά στο ίντερνετ.

Πώς γίνεται να βγάζουν πράγματα στον κόσμο για τα οποία δεν έχει βγει απόφαση; Εκείνη που υποτίθεται είναι αδερφή μου που λέει – χωρίς να ορκίζεται – ότι γνωρίζει. Δεν ξέρει, δεν έχει δει, αλλά λέει ό,τι της είπε η κόρη της».

Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται «η ανιψιά μου είναι εγγονή του και είναι ο παππούς της. Βρίσκονταν σε διακοπές μαζί και δεν τον απέφευγε όπως γράφουν.

Την τελευταία μέρα που έγινε όλο το σκηνικό και μαθεύτηκε – μια μέρα έκατσε στην εξοχή – το πρωί ανέβαινε στους ώμους του για να την κάνει βουτιά και το βράδυ 2 τη νύχτα την πήγαινε ο ίδιος της ο πατέρας να πιει βότκες, όπως λέγε η ίδια, αλλά επειδή αντέδρασε ο πατέρας μου ότι “που θα πας τέτοια ώρα, δεν ντρέπεσαι;”. Εκεί αντέδρασε και εκεί δεν θυμάμαι καθαρά τι έγινε μετά. Την άφησε σε μια πλατεία και ξαναγύρισε».

Ο γιος του 78χρονου και αδερφός της μητέρας της ανήλικης αναφέρει «εγώ σκέφτομαι ότι ήθελε να τον ξεφορτωθεί γιατί δεν την άφηνε να κάνει βόλτες. Είπε όλα αυτά που είπε αλλά δεν έχει την ιδέα των συνέπειων όλων αυτών που αναφέρει. 11, 12 χρόνων που ήταν δεν ήξερε τι θα γίνει αν έλεγε μου έκανε αυτό. Μπορεί να σκέφτεται “Εγώ απλά θέλω να τον στείλω σπίτι για να μπορώ να βγω, γιατί δεν με αφήνει αλλιώς. Ο πατέρας μου με αφήνει να πάω όπου γουστάρω”».

Σύμφωνα με τον γιο του 78χρονου και αδερφό της μητέρας της ανήλικης «δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με την αδερφή μου. Είχαμε τα τραπέζια μας, μια κανονική οικογένεια. Έναν άνθρωπο που τον φοβάσαι, τον αποφεύγεις.

Διαβάστε επίσης  Αγιοι Ανάργυροι: Οι ευθύνες των αστυνομικών για τη γυναικοκτονία, σύμφωνα με το πόρισμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν το Πάσχα όταν έρχονταν επειδή η αδερφή μου έμενε με την κόρη της σε εμάς γιατί ο πατέρας μου ξύπναγε νωρίς και το κορίτσι κατέβαινε κάτω. Γιατί δεν τον απέφευγε; Τον χτένιζε για να τον ξυπνήσει. Δεν τον φοβόταν; Ο ίδιος ο πατέρας μου μου τα έχει πει αυτά. Αν κάτι δεν πάει καλά, κάτι θα άλλαζε. Επί δύο χρόνια που έγινε η καταγγελία, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Γιατί να μην τον πιστέψω; Έχω δει κι εγώ πράγματα. Όχι μόνο εγώ, όλοι μας».

Μετά από την σοβαρή καταγγελία που έγινε εις βάρος του 78χρονου ο γιος του λέει «δεν έχω μιλήσει ούτε με την αδερφή μου ούτε με την ανιψιά μου. Η μητέρα μου δεν ξέρω για πόσο θα υπάρχει με αυτά που ζούμε. Είναι με σωληνάκι αναπνευστικό».

Μάλιστα όπως υποστηρίζει «ο πατέρας μου είναι τώρα στο κρατητήριο και ζήτησε να κάνει τεστ αλήθειας. Τώρα σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε, θα ζητούσε τεστ αλήθειας; Δεν θα ζητούσε. Θέλω να τελειώσουν όλα. Να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του» καταλήγει ο γιος του 78χρονου.

Πηγή: newsit.gr