Κερατσίνι: Του άρπαξαν 30000 ευρώ ενώ βρισκόταν σε κόκκινο φανάρι

Oι δράστες δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη

Στιγμές σοκ και φόβου έζησε ένα οδηγός αυτοκινήτου την Παρασκευή (10/12) στο Κερατσίνι, στο ύψος της Ιχθυόσκαλας, όταν του έκλεψαν 30.000 ευρώ σε ένα κόκκινο φανάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο οδηγός της μαύρης Mercedes είχε σταματήσει σε κόκκινο φανάρι στο Κερατσίνι, όταν τον πλησίασαν δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο. Οι κακοποιοί κατέβηκαν, τον πλησίασαν, τον έβγαλαν με τη βία έξω από το πολυτελές όχημά του, και άρχισαν να τον χτυπούν.

Του πήραν μέχρι και τα κλειδιά

Όσο ένας από τους ληστές τον χτυπούσε, ο άλλος άρχισε να ψάχνει το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του enikos.gr, του άρπαξαν μια τσάντα που περιείχε 30.000 ευρώ, καθώς και το κινητό και τα κλειδιά του αυτοκινήτου προκειμένου ο άνδρας να μην μπορέσει να φύγει και να μην ειδοποιήσει την αστυνομία μέχρι να απομακρυνθούν.

Την αστυνομία ειδοποίησαν οδηγοί άλλων αυτοκινήτων που βρίσκονταν στο σημείο. Οι αστυνομικοί άρχισαν να αναζητούν τους δράστες στην ευρύτερη περιοχή, όμως, παρά το ανθρωποκυνηγητό, οι δράστες δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *