Κέρκυρα: Κρούσματα κορονοϊού σε κρατούμενους στις φυλακές

Τρίκαλα φωτιά Κέρκυρα

Κρούσματα της πανδημίας του κορονοϊού εντοπίστηκαν στις φυλακές στην Κέρκυρα. Πιο συγκεκριμένα, θετικά βρέθηκαν 8 από τα δείγματα που ελήφθησαν από τον ΕΟΔΥ στις φυλακές στην Κέρκυρα την προηγούμενη Πέμπτη, ανεβάζοντας τον αριθμό των κρουσμάτων κορονοϊού σε κρατούμενους στην πτέρυγα Ε΄, στα 10 συνολικά. Οι έλεγχοι έγιναν μετά τα δύο κρούσματα που εντοπίστηκαν την προηγούμενη […]

Κρούσματα της πανδημίας του κορονοϊού εντοπίστηκαν στις φυλακές στην Κέρκυρα.

Πιο συγκεκριμένα, θετικά βρέθηκαν 8 από τα δείγματα που ελήφθησαν από τον ΕΟΔΥ στις φυλακές στην Κέρκυρα την προηγούμενη Πέμπτη, ανεβάζοντας τον αριθμό των κρουσμάτων κορονοϊού σε κρατούμενους στην πτέρυγα Ε΄, στα 10 συνολικά.

Οι έλεγχοι έγιναν μετά τα δύο κρούσματα που εντοπίστηκαν την προηγούμενη Δευτέρα στη συγκεκριμένη πτέρυγα, έτσι, ο συνολικός αριθμός ανέβηκε στους 10.

Ο ΕΟΔΥ, λόγω των δύο θετικών στον Covid19 κρατουμένων, διενήργησε τέστ σε όλους τους τροφίμους της συγκεκριμένης ακτίνας αλλά και τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους που εργάζονται σε αυτή την πτέρυγα, ενώ από την πρώτη στιγμή έχουν ληφθεί μέτρα απομόνωσης για να μην διασπαρθεί ο ιός εντός της Φυλακής.

Διαβάστε επίσης
Βατόπουλος: «Nαι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 50 - Πιθανό να φτάσουμε γρηγορότερα στην τρίτη δοση»

Ας σημειωθεί ότι τα τεστ όλων των εργαζόμενων που ελέγχθηκαν ήταν «καθαρά».

Πηγή: ert.gr

Φωτογραφία αρχείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *