Κηδεία Μάρθας Καραγιάννη: Σε άσχημη κατάσταση ο Βασίλης Κωνσταντίνου – «Ηταν οικογένεια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δήλωσε πως θα περάσει πολύς καιρός για να πει αντίο στην πρώην σύντροφο του

Παρόν στην κηδεία της πρώην συντρόφου του, Μάρθας Καραγιάννη, ήταν και ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος φανερά συγκινημένος έκανε κάποιες δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου υπήρξε ζευγάρι με την Μάρθα Καραγιάννη για 12 ολόκληρα χρόνια και η σχέση τους ήταν πλέον φιλική.

«Θα πρέπει να περάσει πολύς καιρός για να μπορέσω να πω στην Μάρθα Καραγιάννη αντίο», είπε συντετριμμένος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Κωνσταντίνου, μιλώντας σε δημοσιογράφους που βρίσκονταν στην κηδεία της ηθοποιού. «Η Μάρθα Καραγιάννη ήταν ένα κομμάτι από την ζωή μου» σημείωσε ο πρώην σύντροφος της εκλιπούσας εμφανώς συγκινημένος, ενώ πρόσθεσε ότι «ήταν οικογένεια».

Όπως είπε θα θυμάται σίγουρα την Μάρθα και όλα όσα του πρόσφερε, όλα αυτά τα οποία του είπε. «Και μπορώ να πω, πως από τότε που γνώρισα την Μάρθα ίσως έγινα και πιο σοβαρός» δήλωσε επίσης.

Ερωτηθείς ποια είναι η ταινία με την Μάρθα Καραγιάννη που θα την βλέπει και την ξαναβλέπει πάντα, ο Βασίλης Κωνσταντίνου απάντησε «Όχι. Την Μάρθα θέλω να βλέπω. Δεν θέλω να βλέπω καμία ταινία της Μάρθας». «Εγώ την Μάρθα δεν την αγάπησα γιατί ήταν σταρ του ελληνικού κινηματογράφου. Εγώ την Μάρθα την γνώρισα ως έναν άνθρωπο ντόμπρο, ειλικρινή, με θέληση να ζήσει και θέληση να κάνει οικογένεια» κατέληξε.

Πηγή φωτογραφίας: InTime