Κιλκίς: «Ο αδερφός μου έδειρε σοβαρά τον πατέρα μου» δήλωσε η αδερφή του θύματος

Νάουσα Πάτρα Αστυνομία Γλυκά Νερά βιασμό Θεσσαλονίκη Σέρρες

To θύμα ήταν χρήστης ναρκωτικών και μπαινοέβγαινε σε ψυχιατρεία

Νέα στοιχεία της υπόθεσης δολοφονίας 43χρονου από τον πατέρα του φέρνει στο φως η αδερφή του θύματος, αποκαλύπτοντας ότι ο εκλιπών έδειρε τον 67χρονο λέγοντας του “θα σε κόψω κομματάκια”.

Η αδερφή του θύματος της δολοφονίας στο Κιλκίς μίλησε στο Newsit.gr, λέγοντας πως ο αδερφός της έδειρε τον πατέρα τους άσχημα και στη συνέχεια «ο μπαμπάς μου φοβήθηκε και τον πυροβόλησε».

«Με τον πατέρα μου δεν είχαν καμία επαφή. Η μαμά μου συντηρούσε τον αδερφό μου» σημείωσε και τόνισε πως ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει γίνει. Και συνεχίζει αποκαλύπτοντας: «Είχε ξαναενοχλήσει κι άλλες φορές τον πατέρα μου. Πολλά χρόνια είναι που τραβιόμαστε έτσι. Είχαμε κάνει μηνύσεις στην Αστυνομία. Δεν ήταν η πρώτη φορά. Δεν τον κρατούσαν πάνω από 12 ημέρες στο ψυχιατρείο και τον έβγαζαν έξω».

Η κόρη του 67χρονου δράστη περιγράφει στο newsit.gr πώς έγινε φονικό: «Πήγε το πρωί χωρίς κανέναν λόγο, γιατί ήταν μαστουρωμένος. Άρχισε να χτυπάει τον μπαμπά μου, τον έδειρε και έφυγε. Ξαναγύρισε μετά από λίγη ώρα και λέει στον πατέρα μου ‘’θα σε κόψω κομματάκια’’. Ο μπαμπάς μου φοβήθηκε, πήρε το όπλο και τον πυροβόλησε».

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 48χρονος που θώπευσε 22χρονη μέσα σε λεωφορείο

Η αδελφή του θύματος βρίσκεται μαζί με την μητέρα της στο αστυνομικό τμήμα του Κιλκίς, όπου κρατείται ο πατέρας της και δηλώνει «ο μπαμπάς μου ακόμα δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει, έχει πάθει σοκ».

Λίγο μετά την πράξη του ο δράστης παραδόθηκε σε όργανα του αστυνομικού τμήματος Γουμένισσας. Το 43χρονο θύμα του φονικού ήταν εξαρτημένο από ναρκωτικά, και αυτή ήταν η αιτία συχνών έντονων διενέξεων και λογομαχιών μεταξύ των δύο ανδρών που έμελλε να έχει αυτό το τραγικό τέλος. Ήταν χωρισμένος ενώ έχει έναν γιο 20χρονών. Την διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε το τμήμα ασφαλείας Κιλκίς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *