Κιβωτός του Κόσμου: «Χτυπούσαν την κόρη μου και έβαζαν στα σημάδια πλαστελίνη» κατήγγειλε μητέρα κοριτσιού

Κιβωτός του Κόσμου

Κατηγοριοποιούσαν τα παιδιά σε συνεπειούχους και μη

Σοκαριστικές καταγγελίες για τα παιδιά της που ήταν σε δομές της Κιβωτού του Κόσμου έκανε μια μητέρα στην εκπομπή “Πρωινό”.

Η κ. Γιώτα, μητέρα ανήλικων τέκνων που ζούσαν σε δομή της Κιβωτού,  αποκάλυψε όσα φρικιαστικά έζησαν τα παιδιά της στην Κιβωτό του Κόσμου, ενώ κατήγγειλε πως «χτυπούσαν την κόρη μου συνέχεια και έκρυβαν τα τραύματα με πλαστελίνη».

«Τον γιο μου τον χτυπούσαν με μπουνιές στην πλάτη. Ήταν μία συγκεκριμένη παιδαγωγός που τον ξυλοκοπούσε» είπε αρχικά.

Αναφορικά με τις τιμωρίες και το περιβόητο κλουβί, η μητέρα είπε πως τα παιδιά «τα χώριζαν σε συνεπειούχους και μη συνεπειούχους».

«Από τις 6 το πρωί και δούλευαν στα χωράφια»

Μιλώντας για τις εργασίες-βασανιστήρια, αποκάλυψε ότι «οι γιοι μου σηκώνονταν από τις 6 το πρωί και δούλευαν στα χωράφια. Ο μεγάλος μου γιος δούλευε στα χωράφια 8 ώρες για 5 ευρώ».

Η μητέρα ισχυρίστηκε ότι οι γιοι της της ανέφεραν ότι το διαμέρισμα του Πάτερ ήταν κλειδωμένο και το επισκεπτόταν μόνο για διακοπές.

Τέλος, η μητέρα, βουρκωμένη, αποκάλυψε τα λόγια του μεγάλου γιου της για τις υπηρεσίες χαλάρωσης στον Πατέρα Αντώνιο. «Ο μεγάλος μου γιος μου είπε ότι έκαναν μασάζ και έπλεναν τα πόδια του Πατέρα Αντώνιου για να μην τα τιμωρήσει» ανέφερε συγκεκριμένα.