Κιβωτός του Κόσμου: Δεν θα εμφανιστεί αύριο (9/1) στην εισαγγελία ο πατέρας Αντώνιος

Κιβωτός του Κόσμου Πατέρας Αντώνιος

Αύριο, Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, αναμενόταν να βρεθεί ενώπιον των εισαγγελέων Ανηλίκων ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου, πατέρας Αντώνιος.

Ο πατέρας Αντώνιος έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για κακουργηματική ασέλγεια σε ανηλίκους που φιλοξενούνταν σε δομή της Κιβωτού του Κόσμου, αλλά και για ηθική αυτουργία σε σωματικές βλάβες ανήλικων τροφίμων, που σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν εκείνος που τις «υπαγόρευε».

Ο πατέρας Αντώνιος καλείται επίσης, να απαντήσει στις καταγγελίες του 19χρονου σήμερα νεαρού, ο οποίος ήταν ο πρώτος που προχώρησε σε αποκαλύψεις για το τι γινόταν πίσω από τις κλειστές πόρτες των δομών της Κιβωτού του Κόσμου, αλλά και του 15χρονου από τη δομή του Βόλου.

Δεν θα βρεθεί στην Εισαγγελία

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, ο πατέρας Αντώνιος δεν θα βρεθεί το πρωί στα γραφεία των εισαγγελέων.

Αντ’ αυτού θα βρεθούν οι δικηγόροι του, που θα ζητήσουν να λάβουν τα αντίγραφα της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί μέχρι στιγμής, αλλά και να αιτηθούν νέα προθεσμία –ίσως και τριών εβδομάδων- προκειμένου να ετοιμάσουν τις εξηγήσεις που ζητούν οι δικαστικές Αρχές.

Νέα προθεσμία αναμένεται να ζητήσουν και κάποιοι ακόμα υπεύθυνοι της Κιβωτού του Κόσμου, που είχαν κληθεί και εκείνοι για να δώσουν εξηγήσεις την ίδια ημερομηνία.