Κιβωτός του Κόσμου: «Με έβαλε σε κλουβί για παπαγαλάκια για τρεις ώρες» δήλωσε ο 8χρονος

Κιβωτός του Κόσμου

Του έδιναν χαλασμένο φαγητό και τον χτυπούσαν

Απίστευτο σοκ προκαλούν οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου. Για το δικό του περιστατικό μίλησε ο 8χρονος που κατήγγειλε πως τον έχουν τιμωρήσει βάζοντας τον σε κλουβί για παπαγαλάκια.

Κιβωτός του Κόσμου: Ο 8χρονος, που έχει καταγγείλει ότι έχει τιμωρηθεί στο περίφημο κλουβί, μίλησε σήμερα (30/11) στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”  και περιέγραψε τις βασανίστηκες, όπως λέει, στιγμές που βίωσε μέσα στην δομή του Βόλου.

«Με χτυπούσαν, με τυραννάγανε, με ταράζανε, με κλειδώνανε οι παιδαγωγοί μου» είπε χαρακτηριστικά ο 8χρονος που φιλοξενούνταν στην δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Βόλο. «Ήμουν λίγο ζωηρός και μια κυρία μου είχε είπε ότι η συμπεριφορά μου είναι για κλουβί και με έβαλε στο κλουβί. Σε κλουβί για παπαγαλάκια και με κλείδωσε. Ήταν βράδυ», πρόσθεσε το παιδί.

Υπενθυμίζεται ότι το 8χρονο παιδί είχε μιλήσει και πριν από λίγες ημέρες για την τιμωρία στο «κλουβί», αλλά και για το τι συνέβαινε στην δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Βόλο. Ο 8χρονος είχε πει ότι τον έβαζαν για ώρες μέσα στο κλουβί, του έδιναν χαλασμένο φαγητό και ότι τον χτυπούσαν.

«Με έβαλε στο κλουβί για τρεις ώρες»

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (30.11.2022) στον ΑΝΤ1, το παιδί είπε όταν τον έβαζαν μέσα στο κλουβί δεν του έδιναν νερό και φαγητό και ότι οι φίλοι του περνούσαν χάλια. «Ήμουν λίγο ζωηρός και μια κυρία μου είχε είπε ότι η συμπεριφορά μου είναι για κλουβί και με έβαλε στο κλουβί. Σε κλουβί για παπαγαλάκια και με κλείδωσε. Ήταν βράδυ», είπε ο 8χρονος.

Διαβάστε επίσης
Σοκάρουν τα στοιχεία: Αυξήθηκαν κατά 133% οι καταγγελίες για υλικό παιδικής κακοποίησης στο διαδίκτυο

«Φώναζα να με βγάλουν και έκατσα τρεις ώρες και με έβγαλε ο αδερφός μου… Ήταν βράδυ» ανέφερε ο 8χρονος και πρόσθεσε ότι «τα υπόλοιπα παιδιά ήταν στο κρεβάτι τους» πρόσθεσε το παιδί.

Διαβάστε επίσης: “Κιβωτός του Κόσμου”: Νέα καταγγελία από γυναίκα – “Με κλείδωσαν για τρεις μήνες στην απομόνωση”

Οι “καλοί και οι “κακοί”

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο 8χρονος, η δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Βόλο ήταν χωρισμένη σε κακούς και καλούς. Οι καλοί έπαιρναν επιβραβεύσεις, ενώ οι κακοί είχαν συνέπειες. «Εγώ ήμουν στους κακούς. Έκανα σκανταλιές» είπε και πρόσθεσε «με χτυπούσαν οι παιδαγωγοί με κλωτσιές και μπουνιές» είπε το παιδάκι.

Απαντώντας σε ερώτηση είπε πως του έλεγαν να μην τα λέει στους γονείς μου «γιατί θα με χτυπήσουν πάλι». «Δεν θέλω να ξαναπάω στην Κιβωτό ποτέ», είπε στο τέλος ο 8χρονος.